Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Χρειαζόμαστε ενίσχυση... πρώτης κλάσης»

Μόνο πίσω από το δάχτυλό του δεν θέλησε να κρυφτεί ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος παραδέχθηκε πως ενόψει της νέας σεζόν, η Λίβερπουλ θα χρειαστεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός με δύο παικτών από το πάνω «ράφι» για να είναι και πάλι ανταγωνιστική.
Η ήττα από τη Χαλ με 1-0 εκμηδένισε τις όποιες ελπίδες της Λίβερπουλ για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ και την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.
Ο Μπρένταν Ρότζερς ξεκαθάρισε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ σημείωσε πως η έλλειψη πρωτοκλασάτων παικτών είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να διορθώσει με τις μεταγραφές της ο σύλλογος.
«Για τους οπαδούς και τους παίκτες είναι πάντα ωραίο εάν μπορείς να πάρεις αυτούς τους λαμπερούς παίκτες που μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Έναν ή δύο ίσως να τους χρειαστούμε. Ο σύλλογος δουλεύει πολύ σκληρά και οι ιδιοκτήτες το υποστηρίζουν», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.
«Εάν είναι διαθέσιμοι και οικονομικά προσιτοί, ο σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να τους πάρει. Αυτή είναι η πρόκληση για τη νέα σεζόν. Να χτίσεις μία ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: