Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Έκαναν το Twitter… Τέξας!!

Ένα μάλλον προκλητικό σχόλιο από τον επίσημο λογαριασμό Twitter των Ρόκετς προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των Μάβερικς και λίγο μετά την απολογία του Χιούστον.

Έκαναν το Twitter… Τέξας
Οι Ρόκετς απέκλεισαν τους Μάβερικς με 4-1 στον πρώτο γύρο των play offs, αλλά περισσότερο ενδιαφέρον ακόμη κι από την ίδια τη… σειρά προκάλεσε η διαδικτυακή κόντρα των δύο ομάδων.

Με το παιχνίδι να βαίνει προς το τέλος του και όλα να έχουν κριθεί, μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό των «ρουκετών» στο Twitter προκάλεσε ένταση.

«Σσσσς… Απλώς κλείστε τα μάτια σας, όλα θα τελειώσουν γρήγορα», ανέφερε πλαισιώνοντας το κείμενο με ένα πιστόλι να σημαδεύει ένα άλογο, το σήμα των «Μαβς».

Η πρόκληση αυτή ενόχλησε φανερά το Ντάλας. «Αυτό δεν δείχνει και τόσο επίπεδο, αλλά και πάλι σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δεύτερο γύρο», ήταν η ανάρτηση στο Twitter της ομάδας.

inner

Λίγη ώρα μετά ήρθε η συγγνώμη από τις «ρουκέτες». «Το tweet που κάναμε νωρίτερα ήταν κακόγουστο και μη αντιπροσωπευτικό του σεβασμού που έχουμε για τους Μάβερικς και τους φιλάθλους τους. Απολογούμαστε ειλικρινά», ανέφερε.


Houston Rockets @HoustonRockets
Our Tweet earlier was in very poor taste & not indicative of the respect we have for the @dallasmavs & their fans. We sincerely apologize.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: