Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Τελευταία φορά Ολυμπιακός!!


Για τους τρόπους που μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το τελευταίο φετινό παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» (με αντίπαλο την Καλλονή) ενημέρωσε τους φιλάθλους του ο Ολυμπιακός.

Τελευταία φορά Ολυμπιακός
Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα φέτος στο «Καραϊσκάκη» έκανε ο Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους οι φίλοι της μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Καλλονή, μετά τη λήξη του οποίου θ’ ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 33ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στην ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 3/5/2015 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τετάρτη 29/4 έως Πέμπτη 30/4 (10:00-18:00), την Παρασκευή 1/5 (10:00-15:00), το Σάββατο 2/5 (10:00-15.00) και την Κυριακή από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 29/4 από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 €, 10 €, 15 €, 20 €, 50 € (VIP) & 70 € (VVIP)

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν χρειάζεται κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αγορά εισιτηρίων.

Η είσοδος για παιδιά έως 17 ετών θα είναι ελεύθερη εφόσον συνοδεύονται από ενήλικο.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: