Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μπορεί να προκριθεί ή έμεινε από δυνάμεις;

Αλλιώς τα υπολόγιζες, Κωστάκη μου, αλλιώς ήρθαν τα πράγματα. Ο Ηρακλής τα κατάφερε με την ΑΕΚ να πετύχει τη νίκη που χρειαζόταν, για να σταματήσουν οι υπόλοιπες ομάδες να ελπίζουν ότι μπορούν να τον απειλήσουν για την άνοδο και τώρα είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη της Ξάνθης. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά με τις εξαιρετικές εκτός έδρας εμφανίσεις φέτος, μπορεί να τα καταφέρει και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ηρακλής θα χάσει 3-0 στην Ξάνθη και να το θυμηθείς αυτό που σου λέω την Τετάρτη το βράδυ μετά τον αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ είχε τόση ένταση από την ομάδα του Ηρακλή, που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έχουν τώρα προβλήματα με τους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς. Η Ξάνθη έκανε τζόκινγκ στην Λεωφόρο στο δεύτερο ημίχρονο και είναι πιο ξεκούραστη κατά μια μέρα.

Αυτό λέει η λογική, αλλά εκεί που σταματάει η λογική αρχίζει το ποδόσφαιρο εξωγήινε. Για αυτό συναρπάζει τα πλήθη, για αυτό και είναι ο βασιλιάς των σπορ. Ο Ηρακλής με την συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών του, θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που μοιάζει σε εσάς τους συντηρητικούς ως δύσκολο.  Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και κυρίως βγάζει ψυχή μέσα στο γήπεδο, οπότε μπορώ να ελπίζω.

Τι βγάζει μέταλλο; Την Τετάρτη θα βγάζει μεθάνιο, αφού ο Γούτας τον Περόνε θα τον κάνει μια χαψιά.  Τους πλαϊνούς θα τους σταματήσει ο Μπέρτος από τα δεξιά και ο άλλος που ξεχνάω το όνομα του από αριστερά και τον Ρομάνο θα τον μαρκάρουν δυο. Μεγάλη απώλεια ο Ιντζόγλου για τον Ηρακλή και να δω πως θα καλύψει το κενό τους ο Παπαδόπουλος, όταν η Ξάνθη θα βγαίνει στην κόντρα.

Επιμένεις να μου κάνεις ανάλυση, όταν σου λέω ότι σε τέτοια παιχνίδια όλα τα συστήματα πάνε περίπατο. Θα μετρήσει η φανέλα, θα μετρήσει η δύναμη και η αποφασιστικότητα και αν θέλεις σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, είναι πολύ πιο εμπορικός ένας τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή από το Ξάνθη – Ολυμπιακός.

Ρε τι βαριά φανέλα και πράσινα άλογα. Εδώ σου μιλάει ο σοφός , θα πάει μια ομάδα που μυρίζει πτωματίλα ,κόντρα σε μια φρέσκια ομάδα διψασμένη να κάνει το όνειρο του προέδρου της πραγματικότητα. Και στο φινάλε τόσους τελικούς που πήγαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, έφεραν τίποτα στην πόλη μας;

Κύπελλο

Δεν ήταν λίγοι στην διάρκεια της χρονιάς με πρώτο και καλύτερο τον εξωγήινο που έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να μείνει αφοσιωμένος στην μάχη της ανόδου και να αφήσει στην άκρη το κύπελλο . Να που ήρθαν έτσι τα πράγματα που το κύπελλο ούτε πολυτέλεια είναι ούτε αδύνατο να έρθει . Φυσικά και είναι δύσκολο να περάσει από την Ξάνθη μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα και μετά να νικήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό. Δεν είναι αδύνατο όμως και περιμένω να δω την ομάδα να κάνει κατάθεση ψυχής για να πάει ο Ηρακλής και πάλι στον τελικό μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Ο φετινός Ηρακλής έχει δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν γίνεται. Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει την μαγκιά της χρονιάς

Πέφτει ο Πανθρακικός

Μετά την ήττα του ο Εργοτέλης έπεσε και αυτός μαθηματικά κατηγορία και πλέον απομένει μια θέση για να μάθουμε ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα πέσει κατηγορία μαζί με την Νίκη Βόλου τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Στην πιο δύσκολη θέση από όλους βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος αγωνίζεται στην Βέροια την Κυριακή και την τελευταία εβδομάδα παίζει στην έδρα του με την Ξάνθη. Ο Λεβαδειακός με 40 παίζει τώρα στην Τούμπα και τελευταία αγωνιστική πάει στο Ηράκλειο να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη που έχει υποβιβαστεί. Βάση όλων αυτών των δεδομένων, πέφτει η ομάδα της Κομοτηνής, ότι αποτέλεσμα και να φέρει στην Βέροια.


Ετοιμάζει πλάνο πρόκρισης;
ΚΟΚ Αν το πετύχει και αυτό τον βλέπω άγαλμα στο Καυτατζόγλειο
ΡΑΠ Καλός προπονητής είναι όχι μάγος

Ραπτόπουλος

Λουκίνας
Εγώ δεν τρώω παραμύθι από το γκολ του Περόνε που έδωσε την νίκη στον Ηρακλή με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής που θα πρέπει να παίξει στην κορυφή είναι ο Λουκίνας που και τρεξίματα έχει και ενέργεια θα βγάλει, σε αντίθεση με τον Περόνε που μοιάζει με συνταξιούχο.

Πλάκα
Είναι από τα πολύ γοητευτικά της προηγούμενης Κυριακής που συμβαίνουν και δεν μπορώ να ακούω τον απέναντι. Άρης και ΠΑΟΚ σε παιχνίδια στην έδρα τους δεν μπόρεσαν να μαζέψουν ούτε τους μισούς από αυτούς που μάζεψε ο Ηρακλής. Το έζησα και αυτό

Προβοκάτσια
Εχουν γνώση οι φύλακες στις Σέρρες για την προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι Αρειανοί στο Αγιονέρι. Ξεχνάνε ποιος είναι προπονητής στο Αγιονέρι που έπαιζε και ποιανού γιός είναι μου φαίνεται. Μπορεί στον πρώτο γύρο το παιχνίδι να ήταν φιλικό αλλά τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Υστερόγραφο: Ο διαιτητής με ποιον θα είναι;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: