Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Βλέπει Κίναλη η Λάτσιο!!

Στην Ιταλία για να δοκιμαστεί από τη Λάτσιο θα βρεθεί ο Βασίλης Κίναλης. O 17χρονος τερματοφύλακας του Ατρόμητου θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις των «λατσιάλι» από τις 4-11 Μαΐου.

Βλέπει Κίναλη η Λάτσιο
Με τη συναίνεση του Ατρόμητου, στον οποίο ανήκει εδώ και δύο χρόνια, ο Βασίλης Κίναλης θα βρεθεί στη Ρώμη προκειμένου να δοκιμαστεί από την Λάτσιο.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας παρακολούθησαν τον διεθνή τερματοφύλακα, πείστηκαν για τις δυνατότητές του και αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις τους από τις 4-11 Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Eπίσημη πρόσκληση από την Λάτσιο για τον τερματοφύλακα της ομάδας Κ17 Βασίλη Κίναλη έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος. Η ιταλική ομάδα ζητεί άδεια για την παραχώρηση του Κίναλη προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο. Ως είθισται, η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση.

Ο Κίναλης διανύει την 2η χρονιά στις Υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον ΠΟ Σερρών 2000 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων (γεννηθέντες το 1999). Οι σκάουτερ της Λάτσιο τον παρακολούθησαν μέσα από εμφανίσεις στην Εθνική αλλά και με τον Ατρόμητο Κ17. Θα αναχωρήσει για τη Ρώμη στις 4 Μαϊου και θα επιστρέψει στις 11 Μαϊου».




 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: