Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο Αρης έχει μία υποχρέωση!!

Γράφει ο Βασίλης Μάστορας
Οσο παραμένει σε κίνδυνο η άνοδος του Άρη στην FootballLeague, τόσο αρχίζουν και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το πώς μπορεί να ευνοηθεί από τις… καραμπόλες η ομάδα και να ανέβει κατηγορία.  Σενάρια τα οποία ούτε σίγουρο είναι ότι θα βρουν εφαρμογή, ούτε τιμούν τον Αρη. Το δεύτερο βεβαίως γρήγορα θα ξεχαστεί εάν οι «κίτρινοι» ξεκολλήσουν από την Γ’ Εθνική.

Σε τούτη τη χρονική στιγμή όμως, ο Αρης εξακολουθεί να έχει τον ίδιο στόχο που είχε εδώ και πολύ καιρό, από τότε δηλαδή που άρχισε να βλέπει την πλάτη του Πανσερραϊκό: πρέπει να κυνηγάει το απόλυτο. Αρα το πρώτο ζητούμενο είναι να παλέψει για το 3Χ3 μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και ο κ. Καλαϊτζίδης χθες επιχείρησε να ντοπάρει με αισιοδοξία ψυχολογικά τους παίκτες. Σαφώς και τα κουράγια των παικτών του Αρη «ψαλιδίστηκαν»  από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός πέρασε από την Καβάλα, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Μ’ αυτό το δεδομένο όσο κι αν γυρνούν το κεφάλι τους πίσω δεν κερδίζουν τίποτε. Αναποτελεσματικό είναι και το να βάζουν στο πλάνο τους τον προβιβασμό από… καραμπόλα. Πολλά καλοκαίρια πέρασαν οι φίλοι του Αρη ζώντας διάφορους μύθους είτε θετικών αποφάσεων από την Ε.Π.Ο., είτε από το CASοι οποίες θα έφερναν τα πάνω κάτω και θα επανακτούσε η ομάδα αυτά που έχασε μέσα στις τέσσερεις γραμμές. Τελικώς το αποτέλεσμα ήταν πικρό και η προσγείωση ανώμαλη. Άρα ο Αρης θα πρέπει να κυνηγάει την απευθείας άνοδο και να ελπίζει, κυρίως, σ’ αυτήν. Όχι δα ότι θα είναι ένας θρίαμβος, αλλά τις σχετικές αναλύσεις ας τις αφήσουμε για το κοντινό μέλλον. Εκείνο που δεν χωράει πάντως αναβολή είναι στο να προκύψει η καθαρή οικονομική εικόνα του Α.Σ. Αρη και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για ετούτα επιβάλλεται να κινήσει τις διαδικασίες η υπό προθεσμία διοίκηση του Α.Σ. Άρη που στην ουσία είναι το κουμάντο του συλλόγου σ’ όλα τα επίπεδα. Και μ’ αυτή την ιδιότητα θα έπρεπε να δείξει καλύτερα αντανακλαστικά στο θέμα της μικρής οφειλής που υπάρχει ως υπόλοιπο για το άρθρο 44. Και η ευαισθησία ήταν αναγκαία τόσο για ουσιαστικούς, όσο και για ηθικούς λόγους.

Πέρα απ’ αυτό όμως, καθώς πάντα προκύπτουν σοβαροί υποψήφιοι με ενδιαφέρον για την ενασχόληση τους με τα αθλητικά πράγματα, όπως εσχάτως οι επενδυτές για το μπάσκετ, καλό είναι να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εκτός κι αν η θολούρα εξυπηρετεί γενικώς τους παροικούντες το «Κλ. Βικελίδης».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: