Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Ψέματα που έχουν σκοπό να πλήξουν τη Ρεάλ»

Κατηγορηματικά διαψεύστηκε από τη Ρεάλ η πληροφορία για πιθανή επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών λόγω παράνομης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

«Ψέματα που έχουν σκοπό να πλήξουν τη Ρεάλ»
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν, σύμφωνα με τη Ρεάλ, όσα κυκλοφόρησαν χθες βράδυ περί πιθανής επιβολής ποινής απαγόρευσης μεταγραφών λόγω παράνομης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Με ανακοίνωσή της η «βασίλισσα» χαρακτηρίζει ψευδείς τις αναφορές αυτές και τις αποδίδει σε προσπάθεια κάποιων (που δεν κατονομάζει) να πλήξουν το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά τις χθεσινοβραδινές αναφορές που επικαλούνται δήθεν επίσημες πηγές και κάνουν λόγο για μελλοντική τιμωρία της Ρεάλ για πιθανές παραβάσεις που αφορούν στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών, ο σύλλογος θα ήθελε να καταστήσει σαφή τα ακολούθα:

1. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες είναι παντελώς αναληθείς, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει διαψεύσει πως η Ρεάλ εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα αφορά στην απόκτηση ανήλικων παικτών.

2. Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθαρίζει πως ανέκαθεν τηρούσε πιστά τους κανονισμούς της FIFA, όπως αναφέρεται λεπτομερώς και σε επίσημη ανακοίνωση από τις 26 Ιανουαρίου του 2015.

3. Η Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμη φορά εκφράζει τη θλίψη της για αυτές τις αναφορές, πολλές από τις οποίες έχουν σκοπό να την πλήξουν και να την εμπλέξουν σε υποτιθέμενες παραβάσεις που δεν έχει κάνει ποτέ.

4. Την ίδια ώρα προκαλεί έκπληξη ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ επιμένουν να συνδέουν τις τελευταίες μεταγραφές με μια υποτιθέμενη τιμωρία, μιας και δεν υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στην απόκτηση παικτών και την ενσωμάτωσή τους στην ομάδα, πράγμα που απαγορεύει η FIFA.

5. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογραμμίζει για πολλοστή φορά πως είναι αφοσιωμένη στο να προστατεύει και να βοηθά την υγιή εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και εκφράζει την πλήρη υποστήριξή της σε αυτούς τους κανονισμούς και την πιστή εφαρμογή τους
». *Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: