Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ελάντερ: «Μίλησα με Μπεργκ και θέλω»!

Ο Φίλιπ Ελάντερ μίλησε με Μπεργκ και... έρχεται! Ο Σουηδός αμυντικός με δηλώσεις του στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε το σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.
Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε το σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φίλιπ Ελάντερ και ο Σουηδός αμυντικός μας επιβεβαίωσε την πληροφορία. Ο ποδοσφαιριστής της Μάλμε ξέρει καλά για την κρούση των πρασίνων και μάλιστα... πρόλαβε να μιλήσει και με τον Μάρκους Μπεργκ! «Ο μάνατζέρ μου, μου μετέφερε το σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ξέρω ότι είναι μια πολύ σοβαρή πρόταση που με τιμά. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, με ιστορία και φιλοδοξίες. Ξέρω τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα. Ωστόσο, το θέμα δεν έχει τελειώσει, ο μάνατζέρ μου μιλά με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει» ήταν το αρχικό του σχόλιο στο gazzetta.gr.
O Eλάντερ πάντως φρόντισε να ζητήσει πληροφορίες από τον πλέον... ειδικό, τον Μπεργκ. «Εχω μιλήσει με τον Μπεργκ και μου έχει πει τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση στην ομάδα. Είναι πολύ ευχαριστημένος στην Ελλάδα και θα ήθελα να παίξουμε μαζί. Ομως ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι...».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: