Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Λέστερ – Τσέλσι!! (preview)

Για την πλειοψηφία θεωρείται ήδη πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μαθηματικά ωστόσο, η Τσέλσι γνωρίζει πως θέλει έξι βαθμούς για να ανακηρυχθεί με κάθε επισημότητα πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ. Το πρώτο «τρίποντο», μπορεί να το πάρει στο «King Power Stadium» κόντρα στη Λέστερ, η οποία με τη σειρά της «καίγεται» για βαθμούς, στην προσπάθειά της να παραμείνει στα «σαλόνια».
Δύο νίκες. Έξι βαθμοι. Τόσους χρειάζεται η Τσέλσι για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου, οι «μπλε» βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό κόντρα στη Λέστερ.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να νιώθει... πρωταθλήτρια, ωστόσο θέλει στο «King Power Stadium» να πάρει τη νίκη επί των «αλεπούδων», ώστε στα επόμενα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν να θέλει μόλις ένα «τρίποντο» για να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ μετά το 2010.
Απέναντί της σίγουρα δεν θα βρεί έναν εύκολο αντίπαλο. Η Λέστερ είναι αποφασισμένη να αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ και τη νέα σεζόν, έχοντας κάνει τη δική της «αντεπίθεση» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με ισάριθμες νίκες.
Με 31 βαθμούς σε 33 παιχνίδια, το σύνολο του Νίγκελ Πίρσον έχει την ευκαιρία με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον επερχόμενους πρωταθλητές να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, από την οποία βρίσκεται στο +1.

Αγωνιστικά νέα:

Λέστερ:
Τραυματίας είναι το Τζέφρι Σλουπ ο οποίος δεν αναμένεται να δηλώσει το παρόν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ντέιβιντ Νάγκεντ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, από το ματς κόντρα στη Σουόνσι.
Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος έπαιξε με ένεση στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Μπέρνλι.
Τσέλσι:
Στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ο Όσκαρ, παρά την σφοδρή σύγκρουση που είχε με τον Νταβίντ Οσπίνα στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Άρσεναλ, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι, με τον Χουάν Κουαδράδο να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στους πρώτους «11».
Με τον Ντιέγκο Κόστα να μην είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί και τον Λοϊκ Ρεμί να είναι εξίσου τραυματίας, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα πάρει για μία ακόμα φορά στους ώμους του την ευθύνη για το σκοράρισμα.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ: Σμάιχελ – Ντε Λαέ, Χουτ, Μόργκαν, Άλμπριτον – Κινγκ, Τζέμις, Ντρινκγουότερ, Κοντσέσκι, Γουντ – Κράμαριτς
Τσέλσι: Κουρτουά – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Κουαδράδο, Γουίλιαν, Αζάρ – Ντρογκμπά
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: