Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος: «Σήμερα είναι η ανάσταση του Ηρακλή» (audio)

Για την αποψινή (29/04, 21:30, metrosport.gr, Metropolis 95,5) μεγάλη προσπάθεια του Ηρακλή στη Ξάνθη μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού» στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε ο βετεράνος άσος του Ηρακλή:
«Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε όλοι μετά από τόσα χρόνια να έρθει μία πρόκριση σε ένα τελικό κυπέλλου. Προσωπικά περίμενα στο πρώτο παιχνίδι να μη φάμε γκολ, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και σήμερα πρέπει να την αλλάξουμε. Στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά και στον αποψινό αγώνα πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί ο Ηρακλής στην σημερινή αναμέτρηση για να πάρει την μεγάλη πρόκριση:
«Δεν πρέπει να ανοιχθεί, πρέπει να κρατήσει το μηδέν και να εκμεταλλευτεί όσες ευκαιρίες του παρουσιαστούν. Υπάρχουν οι δυνατότητες για την ανατροπή-πρόκριση. Αν πιάσουμε καλή απόδοση και έχουμε και λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Αυτός ο γίγαντας θέλει κάτι για να ξυπνήσει και αυτό θα είναι η ανάσταση του Ηρακλή.»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και για την άνοδο: «Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ η πρόκριση δεν χάνεται με τίποτα η άνοδος, κατά 99% είμαστε στη Σούπερ Λιγκ»

Για τα κλειδιά του φετινού Ηρακλή: «Ο κύριος Παπαδόπουλος έφτιαξε μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που δέχεται δύσκολα γκολ και κάνει ότι πρέπει για να πάρει την νίκη».

Μετά τις ήττες με ΑΕΛ και Ξάνθη: «Φοβάμαι την κοιλιά, ευτυχώς όμως η ομάδα συνήλθε βρήκε το ρυθμό της και τώρα κουτσά-στραβά θα πάρουμε τα ματς και θα ανεβούμε στην Σούπερ Λίγκα».

                                                 «Ο κόσμος του Ηρακλή διψάει για επιτυχίες και αν προκριθούμε σήμερα θα γίνει πάταγος»

Ενώ τέλος έκανε και ένα σχόλιο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη: «Δοκάρι και μέσα όλοι ήρωες, δοκάρι και έξω όλοι αποτυχημένοι. Αν δεν έρθουν οι επιτυχίες μέχρι και ο Παπαθανασάκης θα γίνει εχθρός».


Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»: 

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: