Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Στη διάθεση του Απόλλωνα»

Ο Διονύσης Ψωμιάδης έδωσε το «παρών» στο συμβούλιο του ερασιτέχνη, ενημερώθηκε και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει στη νέα προσπάθεια.

Το παρών στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Απόλλωνα το βράδυ της Δευτέρας (στο οποίο επισημοποιήθηκε η 18η Μαΐου ως ημερομηνία) έδωσε και ο Διονύσης Ψωμιάδης. Το ενδιαφέρον του για τους κοκκινόμαυρους παραμένει, όπως ο ίδιος λέει, θερμό και ο σκοπός της παρουσίας του ήταν να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στο σύλλογο.

«Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους στον ερασιτέχνη, γιατί είναι οι μόνοι που ασχολούνται αυτή την εποχή με τον Απόλλωνα, από την αγάπη τους για το σύλλογο. Με αρκετούς από αυτούς είμαι και φίλος, όπως με τον κ.Βαφειάδη. Συζητήσαμε από κοντά κάποια θέματα, όπως το χρέος με το νερό, αλλά και λειτουργικά θέματα, όπως η χρήση γηπέδων και πιστεύω ότι η διοίκηση της ΕΠΣΜ θα βοηθήσει όσο μπορεί», είπε στη «Μ», ενώ στο ερώτημα αν προτίθεται ο ίδιος να ασχοληθεί με τον Απόλλωνα απάντησε: «Δεν τόλμησα να πάρω τον Απόλλωνα το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχα τα χρήματα. Η ομάδα μετά από αυτή την καταστροφική χρονιά πρέπει να ανέβει αμέσως. Πρέπει όμως να βρεθούν χρήματα. Αν υπάρχει ομάδα επιχειρηματιών για να αναλάβει, θα βοηθήσω κι εγώ σε ό,τι μου ζητηθεί», ολοκλήρωσε.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: