Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Σλούκας: «Τώρα ξεκινάμε…»

Καλή η φάση των ομίλων, αλλά για μια ομάδα επιπέδου Ελλάδας το… πραγματικό Ευρωμπάσκετ ξεκινά στα νοκ-άουτ ματς, όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Σλούκας. Προσοχή επέστησε ενόψει Βελγίου.

Σλούκας: «Τώρα ξεκινάμε…»
Καλά ως εδώ, αλλά τώρα ξεκινάει το Ευρωμπάσκετ για την Ελλάδα… Αυτό ήταν το μήνυμα του Κώστα Σλούκα μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας και το 5x5 στους ομίλους, ο οποίος εστίασε στον παράγοντα «άμυνα» και κράτησε χαμηλά την μπάλα ενόψει Βελγίου.

«Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα ξεκινά για εμάς το τουρνουά. Ξεκινάμε από το μηδέν, θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε μεθαύριο κόντρα σε μια σκληροτράχηλη και καλή ομάδα, όπως το Βέλγιο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί , να δείξουμε προσοχή. Ο Ματ Λοτζέσκι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, αλλά έχει κι άλλους συμπαίκτες. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Το θέμα είναι ότι κερδίζουμε κι αυτό είναι σημαντικό. Η άμυνα είναι ο μεγάλος μας παράγοντας. Αν δεν παίξουμε άμυνα, όσους και να βάλεις δεν θα σε βοηθήσουν. Η αμυντική μας λειτουργία πρέπει να παραμένει σταθερή, με όσο εύκολο ή δύσκολο αντίπαλο παίζουμε κάθε φορά», είπε ο διεθνής γκαρντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: