Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η FIFA μπλόκαρε την μεταγραφή του Σιαλμά!!

Όπως ενημέρωσε, επίσημα, η διοίκηση του Απόλλωνα η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά δεν προχώρησε καθώς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έδωσε το «ok» την Παρασκευή στα έγγραφα που κατατέθηκαν.

Η FIFA μπλόκαρε την μεταγραφή του Σιαλμά
«Χάλασε» οριστικά η μεταγραφή του Δημήτρη Σιαλμά στο Απόλλωνα Σμύρνης.

Με ενημέρωσή της, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τονίζει πως παρότι υπήρξε συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό, αυτή δεν μπόρεσε να επικυρωθεί. Το πρόβλημα οφείλεται στην καθυστέρηση που υπήρξε στην διεκπεραίωση διεθνών μεταγραφών, με την FIFA να ενημερώνει το μεσημέρι της Παρασκευής πως το deal δεν έγινε δεκτό.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι παρά την εδώ και τρεις ημέρες προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιαλμά, η μετεγγραφή του στην ομάδα μας δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ αλλά και ο ποδοσφαιριστής προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών. Το μεσημέρι της Παρασκευής, η απάντηση της FIFA ήταν αρνητική και ως εκ τούτου η μετεγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: