Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ψάχνει ρεβάνς η Μπάγερν!!

Ρεβάνς από την Άουγκσμπουργκ για την περυσινή ήττα στο Μόναχο θέλει η Μπάγερν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Τους πρώτους τους βαθμούς ψάχνουν Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδη.

Ψάχνει ρεβάνς η Μπάγερν
Το απόλυτο νικών της (3) στη φετινή Μπουντεσλίγκα θέλει να διευρύνει η εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, Μπάγερν Μονάχου, που υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League θέλει να πάρει ρεβάνς και για την περυσινή ήττα (0-1) μέσα στην «Allianz Arena». Μπορεί το όνομα της αντιπάλου να μην… τρομάζει, αλλά πρόκειται για ντέρμπι της Βαυαρίας!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγες μέρες πριν το ταξίδι στην Ελλάδα, δεν έχει περιθώρια να ξεκουράσει πολλούς ποδοσφαιριστές, αφού υπάρχουν αρκετά προβλήματα απουσιών. Νοκ άουτ μεταξύ άλλων βρίσκονται οι Ρόμπεν, Ριμπερί, Μπενατιά, Χάβι Μαρτίνες και Μπαντστούμπερ.

Από εκεί και πέρα, η έτερη πρωτοπόρος, Ντόρτμουντ ταξιδεύει στο Ανόβερο, όπου αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα, η οποία έχει μόλις έναν βαθμό μετά από τρία παιχνίδια.

Τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα ψάχνουν Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδη. Η πρώτη φιλοξενεί το Αμβούργο στο παιχνίδι που ανοίγει σήμερα (11/9, 21.30) το πρόγραμμα της αγωνιστικής, ενώ η δεύτερη έχει δύσκολη δοκιμασία στο Βερολίνο, με αντίπαλο τη Χέρτα.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 11/9

Γκλάντμπαχ- Αμβούργο (21.30)

Σάββατο 12/9

Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ (16.30)
Λεβερκούζεν-Ντάρμσταντ
Ανόβερο-Ντόρτμουντ
Χέρτα-Στουτγκάρδη
Ίνγκολσταντ-Βόλφσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Κολωνία (19.30)

Κυριακή 13/9
Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης (16.30)
Σάλκε-Μάιντς (18.30)


Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Παρασκευή 18/9

Μάιντς-Χόφενχαϊμ (21.30)

Σάββατο 19/9

Κολωνία-Γκλάντμπαχ (16.30)
Αμβούργο-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ντάρμσταντ-Μπάγερν Μονάχου
Βόλφσμπουργκ-Χέρτα Βερολίνου
Βέρντερ Βρέμης-Ίνγκολσταντ

Κυριακή 20/9

Στουτγάρδη-Σάλκε (16.30)
Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν (18.30)
Άουγκσμπουργκ-Ανόβερο (18.30) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: