Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Άριστες σχέσεις Μήτρογλου-Μάγκατ»

Διαψεύδει μέσω του sport-fm.gr η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου δημοσιεύματα, τα οποία παρουσιάζουν τον διεθνή φορ να έχει κακές σχέσεις με τον πρώην προπονητή του στη Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ.

«Άριστες σχέσεις Μήτρογλου-Μάγκατ»
Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα υπήρξε διάψευση μέσω του sport-fm.gr, αναφορικά με δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τον Κώστα Μήτρογλου να μην είναι επιθυμητός από τον Φέλιξ Μάγκατ, σε περίπτωση που ο Γερμανός προπονητής αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε στο sport-fm.gr η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου: «Ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον πρώην τεχνικό του στη Φούλαμ, κ. Μάγκατ. Αντιθέτως, οι σχέσεις τους την περίοδο που συνεργάστηκαν στη Φούλαμ ήταν άριστες από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία ημέρα.

Μάλιστα, ο τότε προπονητής του Φέλιξ Μάγκατ σεβάστηκε την επιθυμία του παίκτη να μην αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ την περσινή σεζόν παρότι ο ίδιος και η διοίκηση είχαν εκφράσει την επιθυμία τους, ο Κώστας Μήτρογλου να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Φούλαμ. Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν αγωνίστηκε το διάστημα που ήταν προπονητής στον αγγλικό σύλλογο ο Φέλιξ Μάγκατ διότι ακολουθούσε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο διήρκεσε επτά εβδομάδες. Δεν συμμετείχε καν στις προπονήσεις.

Ορισμένοι μάλιστα, προσπαθούν με κακόβουλο τρόπο να αναπαράγουν αναληθείς ιστορίες σχετικά με την παρουσία του στον αγγλικό σύλλογο, την στιγμή που ο τωρινός προπονητής της ομάδας, Κιτ Σίμονς δήλωνε προ ημερών ότι ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αγγλία σε περίπτωση που η Φούλαμ ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: