Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκώμια για τον Ιντέγε από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ!!

Το εγκώμιο του Ιντέγε Μπράουν έπλεξε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ, Ρίτσαρντ Γκάρλικ ο οποίος ανέφερε το «πως» αποφασίστηκε η απόκτηση του με ποσό ρεκόρ.

Εγκώμια για τον Ιντέγε από τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ
Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ, Ρίτσαρντ Γκάρλικ αναφέρθηκε για το πώς οι υπεύθυνοι της ομάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ιντέγε Μπράουν με ποσό ρεκόρ.

«Μας τον πρότειναν. Η λίστα μας περιλάμβανε τρεις επιθετικούς και ο Ιντέγε βρισκόταν μέσα σε αυτούς. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Ο νέος μας προπονητής δεν τον γνώριζε καθόλου οπότε ήταν ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ. Ο Άλαν (Έρβιν) ήταν νέος και δεν είχε το χρόνο να κοιτάξει, έτσι απλά το αποδέχθηκε. Δεν ήταν ουρανοκατέβατος όμως ο παίκτης», είπε διευθυντής ποδοσφαίρου της αγγλικής ομάδας και συνέχισε:

«Αυτές ήταν οι προτάσεις των ειδικών. Υπήρχαν εκθέσεις, τον τσεκάραμε αρκετές φορές εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν ότι δεν τον ξέραμε. Βέβαια το ιδανικό είναι να ερχόταν με κοινή αποδοχή. Σκόραρε αρκετά και τα βίντεο που είδαμε ήταν εντυπωσιακά, ενώ είναι εξαιρετικός χαρακτήρας», κατέληξε ο Ρίτσαρντ Γκάρλικ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: