Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Ατρόμητος δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας!!

Για ακόμα μία χρονιά ο Ατρόμητος συνεχίζει τις επισκέψεις του στα σχολεία του Περιστερίου θέλοντας να βρεθεί δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας και να μοιράσει εισιτήρια για τη μαθητική κερκίδα.

Ο Ατρόμητος δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας
Δίπλα στους μικρούς φίλους της ομάδας βρέθηκε σήμερα ο Ατρόμητος σε αυτή την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, θέλοντας έτσι να ευχηθεί από τη δική του πλευρά «καλή σεζόν».

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Σωκράτης Φυτανίδης, Αντρέι Γκορμπούνοφ, Κυριάκος Κυβρακίδης και Βασίλης Μπάρκας επισκέφθηκαν το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές και παράλληλα μοίρασαν ειδικά βραχιόλια για τη μαθητική κερκίδα που θα λειτουργήσει στο ματς κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μαζί με τους μαθητές του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου περάσαμε σήμερα την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς!

Αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Φυτανίδη, Κιβρακίδη, Γκορμπούνοφ, Μπάρκα παρέστη στον καθιερωμένο Αγιασμό και μετέφερε τις ευχές όλης της «οικογένειας» του Ατρόμητου για υγεία, δύναμη και μόρφωση!

Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν επίσης ειδικά βραχιόλια σε όλους τους μαθητές προκειμένου να παρακολουθήσουν από την οικογενειακή/μαθητική κερκίδα τον αγώνα της Κυριακής με τη Ξάνθη στο γήπεδο Περιστερίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στη μαθητική νεολαία της πόλης μας πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Καλή σχολική χρονιά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: