Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Βρήκε χορηγό για τη φανέλα ο ΠΑΟΚ!!

Μπορεί οι συζητήσεις Σούπερ Λίγκας και ΟΠΑΠ να οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, ο ΠΑΟΚ όμως δεν έμεινε άπραγος. Όπως ανακοίνωσε στο Δ.Σ, έχει συμφωνήσει για χορηγία στη φανέλα με γνωστή στοιχηματική εταιρία.

Βρήκε χορηγό για τη φανέλα ο ΠΑΟΚ!
Ο χρόνος κυλούσε, άκρη δεν βρισκόταν μεταξύ Σούπερ Λίγκας και ΟΠΑΠ (όπως και φάνηκε σήμερα μετά τη σχετική... διχασμένη ψηφοφορία), γι' αυτό κι ο ΠΑΟΚ το πήρε... πάνω του.

Στο περιθώριο, λοιπόν, του σημερινού Δ.Σ της λίγκας, ο εκπρόσωπος του Δικεφάλου του βορρά, Δημοκράτης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε μπροστά σε όλους πως η ομάδα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Sportingbet, γνωστή στοιχηματική εταιρία, για τη βασική χορηγία της φανέλας του!

Οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν επ' ουδενί να μείνουν στο... ράφι και γι' αυτό έδρασαν γρήγορα και κάτω από άκρα μυστικότητα για ένα φλέγον έσοδο που καλώς ή κακώς απασχολεί όλους τους συλλόγους (κι ενώ την Πέμπτη καταψήφισαν την πρόταση του ΟΠΑΠ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ από αυτή την συμφωνία (που θα επισημοποιηθεί προσεχώς), θα βάλει στα ταμεία της περίπου 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο μπορεί με τα μπόνους που θα υπάρχουν να φτάσει και τα 2,2 εκατ. ευρώ! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: