Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ρόχο: «Είναι τρομακτικός, αλλά δεν κάνει διακρίσεις ο Φαν Χάαλ»

Ένας από τους παίκτες που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Λουίς Φαν Χάαλ, ο Μάρκος Ρόχο διέψευσε όλες τις υπόνοιες των αγγλικών ΜΜΕ περί διακρίσεων του Ολλανδού τεχνικού.

Ρόχο: «Είναι τρομακτικός, αλλά δεν κάνει διακρίσεις ο Φαν Χάαλ»
Θα πίστευε κανείς ότι ο Μάρκος Ρόχο από τη στιγμή που έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο του Λουίς Φαν Χάαλ, δεν θα μιλούσε και τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό τεχνικό, αλλά θέλησε να ακολουθήσει τη διπλωματική οδό, αποθεώνοντας τον προπονητή του.

Ο Αργεντινός αμυντικός μίλησε για αυτή τη νέα σεζόν, ενώ δεν γινόταν να μην κληθεί να απαντήσει για τις σχέσεις του με τον Φαν Χάαλ.

«Είναι πραγματικά μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, αλλά είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Έχει ένα πρόσωπο σαν μπουλντόγκ, αλλά είναι υπέροχος τύπος. Αρχικά φαίνεται τρομαχτικός, αλλά όταν τον γνωρίσεις και τον ζεις σε καθημερινή βάση, τα πας καλά. Μόνο όμως αν ακούς τις οδηγίες του.

Τα όσα λέγονται περί κακών σχέσεων του με τους Νοτιοαμερικανούς ποδοσφαιριστές είναι απλά μια αίσθηση. Σε μένα στον Βαλέντσια, τον Φαλκάο, τον Ντι Μαρία μας συμπεριφερόταν το ίδιο.

Δεν κάνει απολύτως καμία διάκριση ανάμεσα σε Ευρωπαίους και Νοτιοαμερικανούς», ανέφερε ο Αργεντινός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: