Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πράξη ανθρωπιάς απ’ τον Παναθηναϊκό!!

Άμεση ανταπόκριση του Παναθηναϊκού στην έκκληση βοήθειας του μικρού φίλου της ομάδας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Καλύπτουν τα έξοδα της επέμβασης που θα γίνει στο εξωτερικό οι πράσινοι.

Πράξη ανθρωπιάς απ’ τον Παναθηναϊκό

Ο μικρός, Μιχάλης-Αντώνης Γουλιδάκης, επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έγινε δεκτός από μέλη της διοίκησης των «πράσινων» τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα, προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου και τον Κάρλος Ζέκα.

Το «Τριφύλλι» εκ μέρους του αντιπρόεδρου της ΠΑΕ, Στράτο Σιωπήλη, παρέδωσε στον μικρό «πράσινο» μια επιταγή, για τα έξοδά του στο ταξίδι που θα πρέπει να πραγματοποιήσει στο εξωτερικό για μια άκρως αναγκαία επέμβαση. Απ’ την πλευρά του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Κάρλος Ζέκα, του χάρισε μια φανέλα της ομάδας, που έφερε τις υπογραφές όλων των παικτών.

Το δελτίο Τύπου:

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό του μικρού Μιχάλη - Αντώνη
Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για βοήθεια του νεαρού Μιχάλη – Αντώνη Γουλιδάκη. Ο Μιχάλης – Αντώνης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται να μεταβεί στο εξωτερικό για να κάνει μια απολύτως αναγκαία επέμβαση.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μιχάλης – Αντώνης μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη, βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έγιναν δεκτοί από στελέχη της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η οικογένεια Γουλιδάκη παρέλαβε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη μια επιταγή της ΠΑΕ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα έδωσε στο νεαρό Μιχάλη - Αντώνη μια φανέλα του Παναθηναϊκού υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς και δώρα από τη μπουτίκ του Τριφυλλιού. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν επίσης ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σωπήλης δήλωσε σχετικά: «Πιστή στο κοινωνικό της έργο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε την ευαισθησία της, ανταποκρινόμενη δίχως χρονοτριβή στο αίτημα της οικογένειας Γουλιδάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενημερωθήκαμε για το θέμα ευρισκόμενοι στο Αζερμπαϊτζάν πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι και άμεσα, πρωτοστατούντος του προέδρου μας, κ. Αλαφούζου, δραστηριοποιηθήκαμε. Εμείς βάλαμε ένα λιθαράκι ώστε να μπορέσει ο μικρός Μιχάλης – Αντώνης να γίνει γρήγορα καλά και τον έχουμε υγιή ξανά κοντά μας στο γήπεδο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή σε οποιονδήποτε τομέα κοινωνικής προσφοράς, γνωρίζοντας τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας από την οικονομική ένδεια μέχρι την πραγματικότητα…».

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας ανέφερε μετά το πέρας της εκδήλωσης: «Εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά. Είμαστε και εμείς οικογενειάρχες, αλλά παράλληλα έχουμε πνεύμα οικογένειας στην ομάδα και αυτό είναι ένα στοιχείο που μας ακολουθεί στην πορεία μας. Ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιάς μας αυτή να είναι η τελευταία περιπέτεια υγείας για τον μικρό Μιχάλη – Αντώνη, να σταθεί στα πόδια του και να διαλέξει τη ζωή που επιθυμεί ο ίδιος. Κάποιες φορές τα λόγια είναι φτωχά. Μόνο όταν κοιτάς τα μάτια αυτού του παιδιού μπορείς να καταλάβεις τι είναι πραγματικά το πιο σημαντικό στη ζωή. Αρχής γενομένης από σήμερα ο Παναθηναϊκός θα είναι δίπλα στον Μιχάλη – Αντώνη σε ό,τι χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: