Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνε για βασικοί Μπουονανότε, Κρισάντους!!

Σοβαρές πιθανότητες για να χρησιμοποιηθούν για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ (στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα) έχουν οι Ντιέγκο Μπουονανότε, Μακόλεϊ Κρισάντους. Επίσημη… επιστροφή για Μάνταλο.

Πάνε για βασικοί Μπουονανότε, Κρισάντους!
Δυο αλλαγές σε σχέση με τα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν ετοιμάζει ο Τραϊανός Δέλλας, καταστρώνοντας τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/09, 16:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έπαιξε από το 75’ και μετά στο ματς της πρεμιέρας με τον Πλατανιά και από το 87’ στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί από την αρχή κόντρα στους Ηπειρώτες με τον 39χρονο τεχνικό να τον προορίζει για οργανωτή μπροστά από τους Σιμόες και Γιόχανσον και όχι για αριστερά.

Παράλληλα, φαβορί για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους, καθώς έπαιξε σε ολόκληρο το «διπλό» της προπόνησης της Πέμπτης. Ο Αραβίδης θα είναι αριστερά και μένει να δούμε αν θα παίξει ο Πλατέλλας δεξιά.

Το αν θα προτιμηθεί ο πρώην παίκτης της Ξάνθης θα ξεκαθαρίσει μάλλον μετά και τη σημερινή προπόνηση. Ο Βάργκας δεν γυμνάστηκε χθες, καθώς βρέθηκε στα Σπάτα λίγο πριν το τέλος του προγράμματος (όπως και ο Μπαρόχα), διότι έλειπε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Βενεζουέλας.

Αν φανεί ότι είναι φρέσκος, μη έχοντας αγωνιστεί κόντρα στον Παναμά την Τετάρτη, τότε θα επιλεχθεί αυτός. Διαφορετικά θα παίξει ο Πλατέλλας από την αρχή.

Επιπλέον, ο Πέτρος Μάνταλός, ο οποίος αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάρτιο όταν και τραυματίστηκε αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: