Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Δύναμη ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης πήραν σήμερα τις νέες κάρτες μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και απευθύνθηκαν στον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα.

«Δύναμη ο κόσμος του Παναθηναϊκού»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε τις νέες κάρτες σε όλους όσοι ήταν παρόντες στο προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού, ανάμεσά τους και οι Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Δημήτρης Σαραβακος.

inner

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπαν:

Αναστασίου: «Είναι μία σημαντική προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια κι έδειξε τη δυναμική αυτής της ομάδας. Το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια χωρίς τη στήριξη του κόσμου η ομάδα θα ήταν σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Νομίζω ότι όλοι όσοι συνεχίζουν να γίνονται μέλη κι όσοι ανανεώνουν την κάρτα θα δίνουν μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη και σίγουρα πολύ καλύτερο μέλλον κι αισιοδοξία γι' αυτή την ομάδα».

Μπεργκ: «Ελπίζω όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν τη συγκεκριμένη κάρτα. Είναι μία σημαντική υποστήριξη και παίρνοντας αυτή την κάρτα θα κερδίσουν και τα προνόμια τα οποία τους δίνει. Από την άλλη μεριά το μήνυμα προς τους οπαδούς μας είναι να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως το έκαναν πάντα. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη δύναμη για μας η υποστήριξή τους κι εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τον ίδιο καλό τρόπο».

Φύσσας: «Ο κόσμος είναι συνυφασμένος με τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Περιμένουμε τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, όποιος αγαπά τον Παναθηναϊκό γίνεται μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας μέσω της κάρτας της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”. Δείχνουμε ότι αγαπάμε αυτό τον ιστορικό σύλλογο που έχει προσφέρει τόσες χαρές στον κόσμο. Είμαστε όλοι κοντά όσοι εργαζόμαστε εδώ, οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος, όσοι εργαζόμαστε στην ΠΑΕ. Είμαστε ένα με την ομάδα και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο».

inner

Κωνσταντίνου: «Η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” είναι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Είναι η κινητήριος δύναμη για την ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Συμμαχία οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να γίνουν μέλη μαζί με το προπονητικό τιμ, με τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ στο προπονητικό κέντρο και βέβαια ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την κίνηση γιατί είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που λειτουργεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο Παναθηναϊκός θέλει με τη Συμμαχία να συνεισφέρει ώστε η ομάδα να μην ανήκει σε πρόσωπο, αλλά σε φιλάθλους. Αυτό είναι ένα δύσκολο εγχείρημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός έχει επιμονή και υπομονή γιατί πιστεύει στη Συμμαχία κι ο κόσμος πρέπει να πιστέψει στους ανθρώπους που ασχολούνται και να γραφτούν μέλη για να έχουν λόγο κι άποψη για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει. Γιατί κακά τα ψέματα, ένα πρόσωπο δεν μπορεί να σηκώνει τόσα μεγάλα βάρη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα, σαν σύλλογος και σαν ιστορία».

Λαγός: «Είναι χαρά μας που γινόμαστε και πάλι μέλη στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία”. Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μόνο με τον κόσμο μπορεί να προχωρήσει. Αυτό είναι το καθεστώς στην ομάδα, ο κόσμος τη στηρίζει, αυτός βρίσκεται δίπλα της. Μόνο έτσι νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να καταφέρουμε πράγματα, όλοι μαζί ενωμένοι. Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, μόνο έτσι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Σίγουρα η αρχή δεν ήταν τόσο καλή, αλλά από εδώ και πέρα μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους που έχουμε μπροστά μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: