Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αναστασίου: «Το ρόστερ έχει βάθος»

Σίγουρος πως οι απουσίες δεν θα «φανούν», καθώς το ρόστερ είναι πλήρες εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου. Κανένα σχόλιο για Σταντάρ απ’ τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, που έριξε το βάρος στον Πανιώνιο.

Αναστασίου: «Το ρόστερ έχει βάθος»
Εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχει στην διάθεσή του έχει ο Γιάννης Αναστασίου, που δεν ανησυχεί για τις απουσίες λόγω των τραυματισμών. Μιλώντας στη Nova, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε πως η επιστροφή του Μίκαελ Εσιέν αναμένεται για μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς τότε εκτιμάται πως θα είναι έτοιμος.

Παράλληλα, μίλησε για τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» στη Νέα Σμύρνη και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ελπίζει πως η διακοπή δεν θα επηρεάσει την ομάδα.

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την φημολογούμενη κρούση της Σταντάρ Λιέγης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Στη διακοπή δουλέψαμε καλά, δώσαμε έμφαση στην αμυντική μας λειτουργία και το θετικό ήταν ότι όλη η αμυντική γραμμή ήταν "παρών", εκτός από τον Χουχούμη που είχε υποχρεώσεις. Το άσχημο ήταν ο τραυματισμός του Σάντσεθ. Δώσαμε έμφαση σε κάποια σημεία που θέλαμε. Από την άλλη οι διακοπές εμάς μας κόβουν συνήθως το ρυθμό, έχοντας στο μυαλό μας τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά ευελπιστούμε αυτή τη φορά να μας βγει σε καλό»

Για το αν ανησυχεί με τους αρκετούς τραυματισμούς: «Οχι είναι φυσιολογικό. Οσο καιρό είμαστε στην ομάδα δεν είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων γινόταν πάντα με γνώμονα το να είναι απόλυτα fit οι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα. Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις, αλλά έχουμε βάθος ως ομάδας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα και να καλύψουμε τα κενά που θα δημιουργηθούν. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αυτούς που είναι fit".

Για την ετοιμότητα των Μάικλ Εσιέν και Ρασμους Τελάντερ: «Ο Ράσμους είναι καλά. Ο βαθμός ετοιμότητάς του είναι ικανοποιητικός και θα είναι κανονικά στην αποστολή για τον Πανιώνιο. Ο Μάικλ έπαιξε μετά από καιρό δύο ματς και για αυτό θέλαμε άλλωστε να δώσουμε αυτά τα φιλικά για να μπει σιγά σιγά σε ρυθμό. Εδειξε ότι έχει τα στοιχεία που θέλουμε, την ποιότητα που θέλουμε, όμως δεν είναι ακόμα στο 100%. Πιστεύω, με βάσει την εικόνα του στις προπονήσεις, ότι μετά τις εκλογές θα είναι κανονικά στην ομάδα».

Για τον Πανιώνιο: «Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Ανέκαθεν η Νέα Σμύρνη ήταν μία δύσκολη έδρα. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας ματς, πήρε μία νίκη, αλλά το σημαντικό είναι να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει και να δώσουμε σημασία στη δική μας δουλειά. Η αυτοσυγκέντρωση είναι το νούμερο ένα για την ομάδα τη δικιά μας και στο συγκεκριμένο ματς θα είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι».

Για τη Σταντάρ Λιέγης και εάν υπήρξε όντως ενδιαφέρον: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω»

Δεν υπάρχουν σχόλια: