Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί ο πρόσφυγας στο περιστατικό με την εικονολήπτρια φορούσε τη φανέλα του Άρη!!


Του την χάρισε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, που τον συνάντησε στο τρένο για τη Γευγελή, στο μακρύ ταξίδι του από τη Συρία στη Γερμανία.

Γιατί ο πρόσφυγας στο περιστατικό με την εικονολήπτρια φορούσε τη φανέλα του Άρη

Οι πιο παρατηρητικοί είδαν πως το μικρό παιδάκι στην αγκαλιά του πατέρα του φορά μια φανέλα του Άρη, «απόδειξη» πως πέρασε από το χώρα μας, στην προσπάθειά του να φτάσει ως τη Γερμανία, τον τελικό τους προορισμό. Τις εικόνες είδε και ο Άγγελος Μισιρλής, πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, που στα πρόσωπα των δυο τρομαγμένων και εξοργισμένων ανθρώπων αναγνώρισε τους συνταξιδιώτες του στο τρένο για τη Γευγελή, λίγες μέρες πριν...

Στο κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook και στο pressaris.gr, εξηγεί πως ήταν εκείνος που χάρισε στο μικρό προσφυγάκι από τη Συρία τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

«Η ιστορία μια κίτρινης φανέλας…

Ξεκίνησε πατέρας κ γιος έξω από την Δαμασκό, διέσχισε την Τουρκία και έφθασε στα παράλια της Μικράς Ασίας. Εκεί επιβιβάστηκαν σε φουσκωτό, φθάσαν στην Κω, κομμάτια πεινασμένοι, διψασμένοι αλλά οι δυο τους θηρία συνεχίσανε, φτάσανε Αθήνα κ από εκεί Θεσσαλονίκη.

Με λεωφορείο έξω από το Πολύκαστρο κ από εκεί με τα πόδια Ειδομένη. Και εκεί από τύχη τους είδα στην ουρά περάσανε τα σύνορα Ειδομένη Fyrom κ συνέχεια πήγανε Γευγευλη. Εκεί τους γνώρισα στο τρένο, δεν είχα τίποτα εκτός από μια φανέλα του θεού Άρη, αυτήν είχα αυτή έδωσα με μια ευχή: «Αγόρι μου δεν έχω να σου δώσω τίποτα εκτός από την φανέλα του θεού Άρη σου την δίνω σαν ενθύμιο, να θυμάσαι την Ελλάδα, τους Έλληνες κ τον θεό Άρη».

Με είδε, την πήρε κ με ευχαρίστησε, χωριστήκαμε στο Ταμπανόφσκι στα σύνορα Fyrom – Serbia, ώσπου ξαφνικά είδα τον πιτσιρικά με την κίτρινη φανέλα στην Ουγγαρία, αγκαλιά στον πατέρα του να τον ρίχνουνε κάτω…

Αγόρι μου θα πέσεις πολλές φορές αλλά πάντα θα βρίσκεις τα άντερα κ θα σηκώνεσαι,

ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ…

έκλαψα… Μακάρι να σε ξανασυναντήσω».

inner

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: