Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι «ΟΚ» ο Εσιέν, αλλά…!!

Ο Μικαέλ Εσιέν είναι απολύτως υγιής, αλλά δύσκολα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο προσεχές ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Λίγες πιθανότητες να παίξει και ο Νίνης.

Είναι «ΟΚ» ο Εσιέν, αλλά…
Λίγη ακόμα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να δουν τον Μικαέλ Εσιέν με τη φανέλα της ομάδας τους. Ο Γκανέζος άσος προπονείται κανονικά με την ομάδα τον τελευταίο καιρό, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής στα πρόσφατα φιλικά με Αιγάλεω και Πανελευσινιακό.

Ωστόσο, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο να αγωνιστεί την Κυριακή (13/09, 20:30) κόντρα στον Πανιώνιο και ούτε ως αλλαγή. Για αυτόν τον λόγο ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να τον αφήσει και εκτός αποστολής. Λογικά, θα χρησιμοποιηθεί, αλλά μάλλον όχι από την αρχή, στο ματς με τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Super League που θα διεξαχθεί μετά τις εκλογές και εκτός απροόπτου θα είναι βασικός κόντρα στον Πλατανιά.

Επιπλέον, κι ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι στα βασικά πλάνα του 42χρονου τεχνικού για το ματς της Νέας Σμύρνης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με την Καλλονή με αποτέλεσμα να μείνει εκτός (αν και ήταν αρχικά στην αποστολή) από τους αγώνες της Εθνικής κόντρα σε Φινλανδία και Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Πλέον είναι κι αυτός ιατρικά «OK», αλλά μάλλον όχι στην κατάσταση που θα επιθυμούσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και «παίζεται» να τον πάρει στην αποστολή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: