Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

«Θα μιλήσουμε και σήμερα με Άρη»

Δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον Άρη τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος έκανε γνωστό ότι σήμερα θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους υπεύθυνους των κίτρινων.

«Θα μιλήσουμε και σήμερα με Άρη»
Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παραδέχθηκε ότι είναι σε διαπραγματεύσεις με τους κίτρινους αλλά έκανε γνωστό ότι υπάρχει διαφορά σε κάποια σημεία.

«Είμαι στην Πάτρα και θα γυρίσω σήμερα. Έγινε μια συζήτηση, αλλά το να συζητάς με το να συμφωνήσεις υπάρχει διαφορά. Από το να μιλάς μέχρι σφραγίσεις τα συμφωνηθέντα υπάρχει απόσταση», τόνισε –μεταξύ άλλων-.

Ωστόσο, οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των «κίτρινων» δεν έχουν τελειώσει. Όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος στους 94,6 θα υπάρξει μια νέα συζήτηση και σήμερα. Αυτή εκτιμάται ότι ενδεχομένως θα κρίνει εάν θα δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Αναλυτικά μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο, Διονύση Καππάτο για:

-τις επαφές με τον Άρη: «Είμαι στην Πάτρα και θα γυρίσω σήμερα. Έγινε μια συζήτηση, αλλά το να συζητάς με το να συμφωνήσεις υπάρχει διαφορά. Από το να μιλάς μέχρι σφραγίσεις τα συμφωνηθέντα υπάρχει απόσταση. Θα τα πούμε ξανά σήμερα».

-το πόσο σημαντικό είναι για το πρωτάθλημα να γίνουν πιο δυνατές οι ομάδες της Θεσσαλονίκης: «Ήταν μια εποχή που έλεγες ότι αν περάσω από τη Θεσσαλονίκη, από Άρη-ΠΑΟΚ θα πάρω το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να μην έχει τέτοιες ομάδες, διότι έχουν και κόσμο. Όσες δεν έχουν κόσμο δεν υπάρχουν. Οι προπονητές και οι παίκτες περνάνε και φεύγουν. Τι μένει; Ο κόσμος».

-τον φετινό Ολυμπιακό και την αποστολή που έχει στο Champions League: «Ο Ολυμπιακός έχει καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια. Ο όμιλος που έχει φέτος είναι… φωτιά. Η Μπάγερν είναι φαβορί. Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Πήρε και καλούς παίκτες και έγινε γρήγορη ομάδα, ειδικά στις πτέρυγες. Δεν υπάρχει άγχος, δεν θα του πει κανείς τίποτα αν χάσει από την Μπάγερν. Έχει ανοδική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός».

-την προσθήκη του Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ: «Ο Μπερμπάτοφ είναι παίκτης αξίας, αλλά μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πάντα παίζει με την μπάλα στα πόδια. Σίγουρα τέτοιοι παίκτες ανεβάζουν το επίπεδο και θα πρέπει να πιάσουν τόπο τα χρήματα».

-την αναζήτηση ξένου προπονητή για την Εθνική από την ΕΠΟ: «Να πάρει ξένο που θα μπορεί να προσφέρει, όχι μόνο για την… ετικέτα. Όχι να συμβεί το ίδιο που συνέβη με τον Ρανιέρι. Φαντάσου να μας έλεγαν πριν δύο-τρία χρόνια ότι θα χάναμε από τα Νησιά Φερόε».

-Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλοί γκολτσήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει έλλειψη καθαρού γκολτσή, αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Όπου και να κοιτάξουμε… Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία είναι λίγες οι περιπτώσεις. Είναι γενικό το φαινόμενο. Θα υπάρξει πρόβλημα σε εμάς πάντως. Δεν μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή ξεπετάγεται κάποιος. Καθαρόαιμο εννιάρι δεν βλέπω, αλλά υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι εξελίξιμα».

-την Εθνική μπάσκετ: «Έχει το περισσότερο ταλέντο μετά την εποχή Χριστοδούλου, Γκαλή κλπ. Μιλάω για το ταλέντο, αν και υπάρχει και η ομάδα που νίκησε τις ΗΠΑ».

- το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ: «Το μπάσκετ το δικό μας είναι στην κορυφή. Υπάρχει μια καλή φουρνιά Ελλήνων προπονητών που την προτιμούν οι Ευρωπαίοι. Είναι πολύ καλοί, μορφωμένοι και παρακολουθεί τις εξελίξεις στο άθλημα. Εδώ το ενδιαφέρον μονοπωλείται το ενδιαφέρον μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αν και φέτος θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, διότι έχουν δυναμώσει και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: