Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Καϊμακόγλου: «Δεν έχει σημασία πόσο παίζεις, όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου»

Πάνω από όλα και από όλους (κυρίως) είναι η ομάδα όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου, το μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Καϊμακόγλου με αφορμή το μειωμένο ρόλο κάποιων παιδιών στην Εθνική.

Καϊμακόγλου: «Δεν έχει σημασία πόσο παίζεις, όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου»
Τη δική του απάντηση -και απόλυτα λογική- έδωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου με αφορμή το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι συμπαίκτες του στην Εθνική έχουν μέχρι τώρα μειωμένο ρόλο σε σχέση με άλλους.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του OTE

«Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα. Μπορεί να μην έχει παίξει πάρα πολύ καλά σε διάρκεια. Θεωρώ όμως πως η πολύ μεγάλη πίστη στη νίκη δείχνει πόσο σκληροί είμαστε».

Για το δικό του ρόλο: «Θεωρώ πως αυτός ήταν ο στόχος των προπονητών, να φορμαριστούμε εδώ. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως όταν εκπροσωπείς τη χώρα σου δεν έχει σημασία το πόσο παίζεις. Ο ανώτερος σκοπός είναι η επιτυχία της ομάδας. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα».

Σε σχέση και με το περσινό 5-0 στο Μουντομπάσκετ: «Θέλουμε το 5-0 να μην μας μπερδέψει και να μην πάθουμε ο, τι πάθαμε πέρσι. Ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη του. Αν θεωρούμε πως είμαστε ευφυείς θα πρέπει να μάθουμε από τα περσινά».

Για το ματς με το Βέλγιο: «Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με ένα ροτέισον 7-8 καλών παικτών. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να χαλάσουμε το παιχνίδι τους και με τα όπλα μας να τους χτυπήσουμε στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: