Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Άρη και ο Τάτος!!

Την τρίτη και πιο… ηχηρή μεταγραφή της ημέρας ανακοίνωσε ο Άρης, καθώς την κιτρινόμαυρη φανέλα θα φοράει ο Ανδρέας Τάτος που έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Στον Άρη και ο Τάτος!
Ολοκληρώθηκε και στο τυπικό της σκέλος η μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου στον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στην τρίτη ανακοίνωση ποδοσφαιριστή για σήμερα.

Ο διεθνής άσος πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη, κάνοντας λόγο για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος (γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1989) βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας επισημοποιώντας την επιστροφή του στον ΑΡΗ.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Αστέρας Τρίπολης. Ακολούθησαν η Παναχαϊκή, το Χαϊδάρι, ο Ατρόμητος Αθηνών και ο Ολυμπιακός. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, καθώς και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2013-2014).

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ατρόμητο, ενώ μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βέροιας.

Ο Ανδρέας Τάτος έχει κληθεί στην εθνική ομάδα, ενώ δύο φορές αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της Superleague από την διοργανώτρια αρχή.

«Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ανδρέας Τάτος, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΡΗ και θέλω να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καριέρα μου. Έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και τον κόσμο της. Όλοι μαζί ενωμένοι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει ο ΑΡΗΣ τους στόχους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: