Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Διευκρινίσεις για τους «κομμένους»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει κάποια πράγματα για τους Μέντες, Σταματάκη, Αναγνωστόπουλο, Ταμπάκη που, ως γνωστόν, δεν υπολογίζονται.

Διευκρινίσεις για τους «κομμένους»
Οι Μέντες, Σταματάκης, Αναγνωστόπουλος, Ταμπάκης δεν έδωσαν το «παρών» στη σημερινή εκδήλωση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Ως γνωστόν, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από την ομάδα, με την ΠΑΕ να προχωράει σε κάποιες διευκρινήσεις, με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά και σήμερα.

Όπως, λοιπόν, τονίζουν από την ομάδα, οι συγκεκριμένοι έχουν ενημερωθεί μήνες πριν ότι δεν υπολογίζονται. Ακόμη και ο Αναγνωστόπουλος, που την άνοιξη ανανέωσε το συμβόλαιό του είχε ενημερωθεί ότι θα πρέπει να παίξει τη νέα σεζόν σε άλλη ομάδα δανεικός για να πάρει παιχνίδια. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν την πρόταση της ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι όχι, παραμένοντας στο ρόστερ, αλλά ως «ανενεργοί».

Από την ΠΑΕ ξεκαθαρίζεται ότι έως τις 31/8 άπαντες προπονούνταν με την πρώτη ομάδα. Από την 1/9 αποφασίστηκε να προπονούνται ξεχωριστά με άλλο πρόγραμμα και πάντα με κάποιο μέλος του τεχνικού τιμ.

Την πρώτη εβδομάδα έκαναν προπόνηση με τον Φος σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, τη δεύτερη εβδομάδα με τον Βονόρτα σε ένα άλλο. Μάλιστα, από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως: «Δεν ισχύει ούτε ότι απαγορεύτηκε στους τερματοφύλακες να φορέσουν γάντια, ούτε ότι υπήρξε αλλαγή στάσης και τους άφησε η ομάδα να φορέσουν γάντια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πρόγραμμα προπόνησης πάνω στο οποίο κινούνται και θα κινούνται οι τέσσερις παίκτες. Το τι προπόνηση θα κάνουν το επιλέγει η ομάδα. Όταν επιλέγει να κάνουν τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δεν σημαίνει ότι απαγορεύουν σε τερματοφύλακες να φορούν γάντια».

Επίσης, από τον Παναθηναϊκό ενημερώνουν ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις παίκτες προσκλήθηκαν για τη σημερινή εκδήλωση, αλλά οι ίδιοι επέλεξαν να μη δώσουν το «παρών». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: