Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Πέντε μεταγραφές, τέσσερις ανανεώσεις στον Άρη!!

Μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη –που είναι κοντά με Αναστόπουλο για τον πάγκο. Ανακοινώθηκαν τέσσερις ανανεώσεις απ’ το περσινό ρόστερ και πέντε μεταγραφές. Μεταξύ αυτών Ραούλ Μπράβο και Τάτος!

Πέντε μεταγραφές, τέσσερις ανανεώσεις στον Άρη!
Με αμείωτους ρυθμούς δημιουργείται το ρόστερ της νέας περιόδου για τον Άρη υπό την διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη!

Την ώρα λοιπόν που όλα δείχνουν πως ο Νίκος Αναστόπουλος θα 'ναι ο νέος προπονητής της ομάδας (θα γίνει γνωστή η συμφωνία με τον νέο κόουτς την Παρασκευή), ανακοινώθηκαν οι πρώτες πέντε μεταγραφές και τέσσερις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι Ραούλ Μπράβο, Τζινάρ, Παυλίδης, Τάτος, Τσουμάνης, ενώ τα τυπικά απομένουν και για Κόκε (είναι Θεσσαλονίκη). Στη δεύτερη ανήκουν οι Καλογέρης, Λιόνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς κι έπεται συνέχεια σε... όλα τα μέτωπα!

Η ανακοίνωση

«Από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα εξής:

Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Raul Bravo, Xavier Ginard, Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΡΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: