Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν τελειώνει έτσι το πρωτάθλημα!!

Ορατός ο κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί με 16 ομάδες η Σούπερ Λίγκα, λόγω οικονομικών προβλημάτων κάποιων ΠΑΕ, όπως συνέβη πέρυσι με τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ.

Δεν τελειώνει έτσι το πρωτάθλημα
Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας είναι από τους παράγοντες που δεν θα τα βάψουν μαύρα αν η Σούπερ Λίγκα δεν βρει χορηγό.

Θα «ματώσει» λίγο παραπάνω, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά η ομάδα του Αγρινίου θα ολοκληρώσει... όρθια τις υποχρεώσεις της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι όμως ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν άλλες μικρομεσαίες ΠΑΕ να τερματίσουν τον φετινό μαραθώνιο, όπως συνέβη πέρυσι με τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ.

Κι αυτό γιατί οι μέτοχοι τους δεν έχουν συνηθίσει ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να βάζουν το χέρι στην τσέπη. Σε αυτές τις ομάδες η χρονιά βγαίνει με τα χρήματα που εισπράττουν από την Νοva και τον ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ τελείωσε πλέον για τις μισές ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας (σε ότι αφορά στη διαφήμιση της φανέλας τους), καθώς και για την χορηγία του πρωταθλήματος. Οπότε η ζημιά είναι διπλή.

Για παράδειγμα, ο Πανθρακικός όχι μόνο δεν θα έχει διαφήμιση του Οργανισμού που θα του έδινε γύρω στις 200.000 ευρώ, αλλά θα πρέπει να δώσει και λεφτά στην Σούπερ Λίγκα λόγω της έλλειψης χορηγού!

Ο Φώτης Κωστούλας όταν μίλησε στον ΣΠΟΡ FM δεν κρύφτηκε πίσω από το δακτυλάκι του και παραδέχτηκε πως ο συνεταιρισμός των 16 ΠΑΕ κινδυνεύει με διάλυση λόγω της κόντρας του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απαντες πάντως αναγνώριζαν και αναγνωρίζουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αποκτήσει ανταγωνιστικότητα και την χαμένη του αίγλη το πρωτάθλημα στην χώρα μας.

Οπότε αυτή η κόντρα μπορεί να οδηγήσει στον υποβιβασμό κάποιων ομάδων από την Σούπερ Λίγκα, αλλά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα που θα παίζεται το πρωτάθλημα.

Ενα πρωτάθλημα που κατά γενική ομολογία έχει πιάσει πάτο και γι’ αυτό δεν μπορεί να βρει έναν χορηγό. Το προϊόν έχει ευτελιστεί και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι τυφλός...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: