Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Οριστικό: Ανακοινώνει Στόιτσεφ ο Ατρόμητος!!

Happy end θα έχει –εκτός απροόπτου- η υπόθεση της μεταγραφής του Μπόρισλαβ Στόιτσεφ στον Ατρόμητο με την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού να ανακοινώνεται αύριο.

Οριστικό: Ανακοινώνει Στόιτσεφ ο Ατρόμητος!

Ο Βούλγαρος άσος βρέθηκε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, από τα αποτελέσματα των οποίων θα κρινόταν και η απόκτησή του. Η διοίκηση, άλλωστε, είχε θέσει ρητό όρο ότι θα προχωρήσει στην επισημοποίηση της απόκτησής του, μόνο αν η φυσική του κατάσταση ήταν τέτοια που θα του επέτρεπε να τεθεί άμεσα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Τελικά, οι αριθμοί των εργομετρικών ικανοποίησαν τόσο την τεχνική ηγεσία όσο και τη διοίκηση και δόθηκε το οριστικό «OK» για να πέσουν και οι υπογραφές και να κλείσει το deal.

Αύριο το πρωί ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που θα αποτελέσει την έξτρα λύση στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Πάπε Εμπόου, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 έτη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: