Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Περάστε… κυρία μου!! (video)


Περάστε… κυρία μου! (video)

Με γκολ «χρυσάφι» του Τζάτζα Σιμόνε δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Νάπολι και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, σκαρφαλώνοντας στον κορυφή!

Τη Γιουβέντους δεν θα τη ξεγράφεις!

Ενώ όλα έδειχναν πως η -καλύτερη- Νάπολι θα έφευγε με σημαντικό βαθμό από το Τορίνο και θα παρέμενε στην κορυφή της Serie A, η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, με ένα τυχερό γκολ του Τζάτζα Σιμόνε στο 88’, πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι και πέρασε στην κορυφή, για πρώτη φορά φέτος!

Γι’ αυτό, εξάλλου και στο τέλος, οι «μπιανκονέρι» πανηγύρισαν σαν να κατάκτησαν από τώρα το πρωτάθλημα, καθώς με 15 συνεχόμενες νίκες δείχνουν αφενός ασταμάτητοι και αφετέρου κυνηγούν το απίστευτο ρεκόρ της Ίντερ, των 17 διαδοχικών νικών, χωρίς αυτό να σημαίνει, ωστόσο, πως στη Νάπολι σταμάτησαν να ονειρεύονται την κατάκτηση του τίτλου 26 χρόνια μετά.

Το γκολ, όπως είπαμε, του Τζάτζα, έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των οκτώ αγωνιστικών που είχαν οι «παρτενοπέι», και η Γιουβέντους έφτασε με 57 βαθμούς στην κορυφή (56 έχει η Νάπολι).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: