Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Έτσι θα γίνει η νέα Λεωφόρος!!


Έτσι θα γίνει η νέα Λεωφόρος

Εργασίες σε δύο φάσεις, αρχικά το προσεχές καλοκαίρι, με σημαντική αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου, περιλαμβάνει το πλάνο για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Η πιθανότητα μετακόμισης στο ΟΑΚΑ.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έμεινε αγωνιστικά εκτός στόχων, ωστόσο η διοίκηση της ΠΑΕ προχωρά σε κινήσεις με γνώμονα το μέλλον και μία εξ αυτών αφορά στην ανακατασκευή του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η απόφαση από τον Γιάννη Αλαφούζο είναι ειλημμένη και το σχέδιο προβλέπει εργασίες σε δύο φάσεις, που όχι απλώς θα καλλωπίσουν το ιστορικό γήπεδο, αλλά θα αυξήσουν τη χωρητικότητά του και θα το καταστήσουν πιο σύγχρονο και λειτουργικό.

Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη επί του θέματος και σύμφωνα με την «Πράσινη» αποφασίστηκε η πρώτη φάση εργασιών να γίνει το προσεχές καλοκαίρι, αρχίζοντας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play offs. Θα περιλαμβάνει την κατασκευή μιας νέας εξέδρας πάνω από τη Θύρα 10 που θα εξασφαλίζει επιπλέον 2.000 θέσεις χωρητικότητας, καθώς επίσης και 12 σουιτών κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, πάνω από τις Θύρες 2, 3 και 4.

Η δεύτερη φάση εργασιών θα γίνει πιθανότατα το καλοκαίρι του 2017, εκτός κι αν δύναται να εκταμιευτούν νωρίτερα τα 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, οπότε τα έργα θα γίνουν μέσα στη σεζόν και η ομάδα θα αναγκαστεί να μετακομίσει για 1-2 μήνες στο ΟΑΚΑ. Σε αυτή τη φάση θα κατασκευαστεί μία νέα κερκίδα, 2.000 θέσεων, πάνω από τα επίσημα, καθώς επίσης άλλες 13 σουίτες.

Όσον αφορά στη χρηματοδότηση των εργασιών, αυτή θα γίνει από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος πιθανώς να ζητήσει τη συνεισφορά οικονομικά ισχυρών φίλων της ομάδας τουλάχιστον για τις σουίτες.

Επίσημη ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού για τα έργα στη Λεωφόρο θα γίνει σε συνέντευξη Τύπου μέσα στην άνοιξη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: