Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πετράκης: «Δεν πρέπει να μιλάμε σήμερα»


Πετράκης: «Δεν πρέπει να μιλάμε σήμερα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Πετράκης μετά το βαρύ 3-0 του ΠΑΣ από τον Παναθηναϊκό. «Πρέπει να βρούμε τι φταίει. Σήμερα όλοι σκύβουμε το κεφάλι», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Εμφανώς απογοητευμένος από την βαριά ήττα του ΠΑΣ εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο κόουτς των Ηπειρωτών εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Παναθηναϊκό και έστειλε μήνυμα πως άπαντες πρέπει να σκύψουν το κεφάλι κάτω και να βρουν τι φταίει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

«Όταν το αποτέλεσμα είναι 0-3, όταν ο αντίπαλος είναι με 10 από το 40', ανεξάρτητα αν είναι μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε για ποιο λόγο συνέβη αυτό, ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Για τις πολλές σέντρες που βγήκαν στο β' μέρος: «Όταν ο αντίπαλος είναι μπροστά στο σκορ και παίζει με 10, υπάρχει μια οπισθοχώρηση στο μισό δικό τους γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις λύσεις από τον άξονα και πρέπει να πας να παίξεις από τα πλάγια. Δυστυχώς δεν είχαμε από τα πλάγια την ποιότητα στη σέντρα. Σ' αυτό έπαιξε ρόλο και η πολύ καλή παρουσία του Στιλ που μάζεψε όλες τις μπάλες στην περιοχή. Κάναμε κάποιες φάσεις, φαινόταν ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ και να χαλάσουμε την ισορροπία της αντίπαλης άμυνας, αλλά δεν είχαμε καλή τελική πάσα και δεν βρήκαμε τις λύσεις. Δεν θέλω να πω για το 1ο και 3ο γκολ που δεχτήκαμε σήμερα. Το πρώτο απαγορεύεται να το φάμε. Δεν πρέπει να μιλάμε, πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια σήμερα».

Για τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και το ότι έχει 3 σερί ματς να σκοράρει ο ΠΑΣ: «Παίζει ασφαλώς ρόλο η ποιότητα των αντιπάλων που παίξαμε, όμως πέρυσι είχαμε διαφορετική συμπεριφορά σ' αυτά τα παιχνίδια. Προσπαθώ κι εγώ να βρω τις αιτίες και όχι δικαιολογίες γι' αυτές τις συμπεριφορές. Αν έμπαινε γκολ η φάση του Φερφελή, θα ήταν άλλο ματς. Όπως θα ήταν άλλο στη διπλή ευκαιρία που δώσαμε στον Παναθηναϊκό στο α' ημίχρονο. Πρέπει να μας προβληματίσουν αυτά».

Για το στόχο του ΠΑΣ από εδώ και πέρα: «Να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα θέλουμε να την πάμε όσο πιο δυνατόν ψηλά».

Για το αν πιστεύει ότι θα αλλάξει πρόσωπο ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πιο βατά ματς του προγράμματος: «Θα το δούμε στην πράξη, δεν θέλω να μιλάμε γι' αυτά».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά και αν δεν υπάρχει κίνητρο να κυνηγήσει η ομάδα, όπως η 5άδα ή η σωτηρία: «Είναι σημαντικό το κίνητρο, παίζει ρόλο, όπως είναι σημαντικό να δημιουργείς και κίνητρα, αλλά εγώ θέλω κάθε μέρα να έχουμε το καλύτερο. Σήμερα δεν είναι κανείς χαρούμενος. Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όλοι είμαστε επιρρεπείς σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Χρειάζεται προσπάθεια να το αλλάξουμε αυτό. Καμιά φορά και οι συγκυρίες δεν βοηθούν. Είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι για 'μενα, αλλά πιστεύω ότι θα βρούμε τη λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: