Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ξεχάστε τον Βιγιαφάνιες!!

Ξεχάστε τον Βιγιαφάνιες
Ο Μουνιός μπήκε αλλαγή στην ανάπαυλα, σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στον Λεβαδειακό, οδήγησε τον Παναιτωλικό στη νίκη (2-0) και έκανε τους φίλους της ομάδας να ξεχάσουν με το... καλημέρα τον Βιγιαφάνιες.

Το dvd με τα όργια του Βιγιαφάνιες καλούνται να σβήσουν οι φίλοι του Παναιτωλικού. Καθώς ο αντικαταστάτης, βρέθηκε ήδη. Ο Φαμπιάν Μουνιός, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Αγρινιωτών, μπήκε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με δύο τέρματα (62', 90'+3) οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση με 2-0 επί του Λεβαδειακού.

Το ματς


Το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν διεκδικούσε «δάφνες» ποιότητας, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο, κάτι που δεν τους έδινε το δικαίωμα να αποκτήσουν ρυθμό. Ο γηπεδούχος Παναιτωλικός προσπαθούσε από να κτυπήσει από τα άκρα, κυρίως με τον Ουάρντα αλλά και τον Μάρκος Πάουλο, ενώ ο φιλοξενούμενος Λεβαδειακός έψαχνε να βρει χώρους στην κόντρα, με τον Ατζαγκούν να είναι ο πιο δραστήριος και τον Μπεν να προσπαθεί με γεμίσματα να βρει τον Μάντζιο στην πλάτη της άμυνας.

inner

Τα «καναρίνια», πάντως, ήταν αυτά που απείλησαν πρώτα, με τον Μάκο να κάνει μια πενηντάρα μπαλιά, τον Κάπελ να την υποδέχεται άψογα και να βγαίνει απέναντι από τον Βερέμκο αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού του είπε «όχι». Δύο λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία, με το φάουλ του Μάρκος Πάουλο λίγο έξω από την περιοχή να διώχνει και πάλι ο Βερέμκο. Ο Λεβαδειακός απάντησε στις ευκαιρίες, ωστόσο το ξαφνικό σουτ του Ατζαγκούν έξω από την περιοχή βρήκε σε ετοιμότητα τον Κυριακίδη.

inner

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Παναιτωλικός είχε την δεύτερη μεγάλη του ευκαιρία στο ματς. Σε μια ταχύτατη αντεπίθεση, ο Ουάρντα άνοιξε στον Μαρκόφσκι που είχε βγει στο πλάι, ο επιθετικός των γηπεδούχων γύρισε στον Μάρκος Πάουλο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε καμία διαφορά με αυτό του πρώτου. Πολλά λάθη, πολλά μαρκαρίσματα και καθόλου ρυθμός. Ωστόσο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε μια ακόμη γρήγορη αντεπίθεση, ο Παπάζογλου έβγαλε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Μουνιός (που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα στη θέση του Αλεξίεβιτς) και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 61’. Ονειρικό ντεμπούτο για τον Αργεντινό εξτρέμ, που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή.

inner

Ο Μουνιός, πάντως, σίγουρα δεν θα είχε στο μυαλό του αυτό που έγινε στη συνέχεια. Τη στιγμή που ο Λεβαδειακός πίεζε για να ισοφαρίσει και είχε κερδίσει διαδοχικά κόρνερ στις καθυστερήσεις, μετά από διώξιμο των αμυντικών της γηπεδούχου ομάδας, ο Κάπελ πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Παπάζογλου. Αυτός, άδειασε τον Γιάχιτς και πλάσαρε τον Βρέμκο, ο οποίος έδιωξε αλλά για κακή του τύχη η μπάλα έφθασε στον Μουνιός που δεν αστόχησε σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 2-0 και έγινε πρωταγωνιστής στην πρώτη του εμφάνιση!

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46’ Μουνιός), Ουάρντα (90' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72’ Φερέιρα)

Στον πάγκο: Κριστιάνο, Κλέσιο, Βασιλείου, Χαντάκιας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74’ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82' Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Μανωλάς, Τόπι, Χατζηλάμπρος, Τσουρίκοφ.

Γήπεδο: Αγρινίου

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) *Πηγή: sport-fm.gr*
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: