Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Πέλκας: «Όλοι μαζί να προχωρήσουμε…»


Πέλκας: «Όλοι μαζί να προχωρήσουμε…»

Για τη σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και το σημερινό ντέρμπι με τον Ηρακλή μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα.

Για τη σημασία της πρόκρισης του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και το σημερινό ντέρμπι με τον Ηρακλή μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να στηρίξουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου: «Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση. Ήταν πολύ κοντά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και παίξαμε με τον Πανιώνιο. Είχαμε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Η ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι στάθηκε καλύτερα. Κρατάμε την πρόκριση και τώρα περιμένουμε την κλήρωση».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την ομάδα (ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Ατρόμητος) που θα αντιμετωπίσουν στους «4» της διοργάνωσης: «Όχι, θα περιμένουμε με αγωνία την κλήρωση και θα μάθουμε τον αντίπαλο που θα παίξουμε στην επόμενη φάση».

Για την πορεία της ομάδας και για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, και πάλι κάναμε κάποιες φάσεις αλλά δεν παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Την Κυριακή είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε να κερδίσουμε. Θα έχουμε απουσίες, αλλά όσοι είμαστε διαθέσιμοι θα πρέπει να παλέψουμε για το αποτέλεσμα».

Για τις συζητήσεις που γίνονται στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια: «Το ζητούμενο ήταν η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Πρώτος στόχος μας είναι το Κύπελλο. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε όμως και τον κόσμο δίπλα μας, είναι πολύ σημαντικό να μας στηρίζει. Και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε».

Για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο «Δικέφαλος του Βορρά»: «Σίγουρα έχουμε εντοπίσει κάποια προβλήματα. Όμως μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός ότι ξεκινήσαμε πολύ νωρίς προετοιμασία, και έτσι προκύπτουν και οι τραυματισμοί, και μας βγαίνει η κούραση. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν φανταστικοί, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα με τους τραυματισμούς και δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να επανέλθουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Είναι μία ομάδα που έχει ανέβει και δεν έχει σχέση με την έναρξη του πρωταθλήματος. Τους σεβόμαστε, αλλά πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε την ανωτερότητά μας και να κερδίσουμε. Είναι μία συμπαγής ομάδα ο Ηρακλής, δεν δέχεται εύκολα γκολ. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Δεν θα έχουμε τον Κλάους. Θα δούμε πώς θα είμαστε και όσοι είμαστε, ελπίζω να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: