Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…!!

Όνειρο του μικρού Δημήτρη ήταν να συναντήσει από κοντά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πράξη την επιθυμία του 11χρονου παιδιού, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…
Το όνειρο του μικρού Δημήτρη έγινε πραγματικότητα!

Ο 11χρονος μαθητής, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι θαυμαστής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και για αυτό τον λόγο η μητέρα του έστειλε γράμμα στα γραφεί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο οποίο ζητούσε να βρεθεί ο γιος της σε μία προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας και να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν έμειναν ασυγκίνητοι και θέλησαν να του προσφέρουν απλόχερα χαρά στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή.

Εκτός από τον «Σάλπι», ο πιτσιρικάς φωτογραφήθηκε και με άλλους παίκτες της ομάδας, πήρε δώρο μία φανέλα της ομάδας και παρακολούθησε όλη την προπόνηση στην Τούμπα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Ο Δημήτρης Βαρσαμίδης είναι ένα αγόρι που από τα 11 του χρόνια έχει μάθει να δίνει καθημερινά τη δική του μάχη για τη ζωή. Μπορεί και θέλει να βγει νικητής αντιμετωπίζοντας με θάρρος και πίστη το πρόβλημα υγείας που έχει τους τελευταίους τρεις μήνες, παρά το μικρό της ηλικίας του.

Ο Δημήτρης είναι φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και του ΠΑΟΚ. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ και δηλώνει θαυμαστής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Από το παιδοογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έστειλε μαζί με τη μητέρα του Όλγα, ένα γράμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με μια και μόνο επιθυμία. Να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας και να συναντήσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή.

Αυτή η επιθυμία του μικρού Δημήτρη έγινε πράξη. Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε μαζί με την οικογένεια του στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να αισθανθεί σαν το δεύτερο σπίτι του… Με τον τρόπο τους ήθελαν να του δώσουν λίγη χαρά μέσα στις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πήρε ως δώρο μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, παρακολούθησε όλη την προπόνηση και στο τέλος μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ξεχωριστή εμπειρία, που έζησε στο γήπεδο της Τούμπας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: