Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Δύσκολο να υπάρξει ξανά τέτοιος παράγοντας»

Ο βετεράνος του Ηρακλή Φάνης Τουντζιάρης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου μίλησε για τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τις αναμνήσεις που έχει από τον καιρό που ήταν οι δυο τους στον Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δύσκολο να υπάρξουν ξανά τέτοιοι παράγοντες. Πήγαινε κόντρα στο κατεστημένο. Είχε ηθική και είχε να αντιμετωπίσει «θηρία», αλλά πάντα κατάφερνε το στόχο του γιατί ήταν πολύ έντιμος. Άφησε εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν από τους λίγους ανθρώπους που αγάπησε τόσο πολύ τον Ηρακλή. Έφυγε παρεξηγημένος γιατί οι οπαδοί είχαν απαιτήσεις και ήθελαν να πετύχει παραπάνω. Όμως είχε να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως ο Ολυμπιακός του Κοσκωτά, ο Παναθηναϊκός του Βαρδινογιάννη κλπ. Όμως πάντα κατάφερνε να πάρει αυτό που έπρεπε».

Για το αν έχει κάτι να θυμάται από τον Πέτρο Θεοδωρίδη:
«Είχαμε πολλές στιγμές και είχαμε καλή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Θυμάμαι τον τελικό του Κυπέλλου που απογοητεύτηκε πάρα πολύ. Όπως και ένα ματς με τον Παναθηναϊκό που είχαμε αποκλειστεί. Το μαράζι του ήταν ο Ηρακλής. Ευχάριστες στιγμές περάσαμε όταν βγαίναμε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τον Ηρακλή. Το ματς με τη Βαλένθια θα μου μείνει αξέχαστο».

Για το αν είχε την αναγνώριση που έπρεπε:
«Η αναγνώριση έρχεται μετά θάνατον όπως πάντα. Οι υγιείς φίλαθλοι ξέρουν ποιος ήταν ο Θεοδωρίδης και εμείς που παίξαμε μπάλα εκείνη την εποχή, δεν υπάρχει κανείς που να μην τον εξυμνεί». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: