Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Μας ενόχλησαν οι δηλώσεις Φάμπρι»!

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει για όλα όσα έγιναν μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, εκφράζοντας την ενόχληση των παικτών της ομάδας.

«Μας ενόχλησαν οι δηλώσεις Φάμπρι»!
Τη δυσαρέσκειά του για τα λεγόμενα του Φάμπρι, τα οποία και τελικά οδήγησαν στην αποπομπή του Ισπανού τεχνικού, εκφράζει ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού», με δηλώσεις του στη Nova, αναφέρεται στον Γιάννη Βονόρτα, στη «μάχη» για τα πλέι οφ και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο novasports.gr:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία γεγονότα και την αλλαγή προπονητή:
Το κλίμα στα αποδυτήρια, ανεξάρτητα από την αλλαγή προπονητή, είναι σίγουρα βαρύ λόγω των αποτελεσμάτων. Πάντα μια αλλαγή προπονητή και προσώπων παίζει θετικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ελπίζω να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Φάμπρι για τους παίκτες και κατά πόσο ενοχλήθηκαν οι πoδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την συμπεριφορά του Ισπανού:
Πιο πολύ ενόχλησαν οι δηλώσεις που έκανε εναντίον μας. Γιατί ξέρουμε ότι στις νίκες είμαστε όλοι μαζί και στις ήττες επίσης όλοι μαζί. Ο προπονητής στράφηκε εναντίον μας και ενοχλήθηκαν πολύ οι παίκτες.

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων:
Το μυαλό μας δεν είναι σε κάτι άλλο... Μόνο τα αγωνιστικά μας μένουν. Έχουμε τρια παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για τα πλέι οφ και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα καταφέρει:
Οι πιθανότητες είναι εναντίον μας. Σίγουρα έχουν στενέψει τα περιθώρια, όμως πιστεύω ότι αν κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και έχουμε λίγη τύχη, τότε θα τα καταφέρουμε.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
Ο Πανιώνιος είναι μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος και το έδειξε ειδικά στο πρώτο μισό της σεζόν. Σίγουρα αν δεν προσέξουμε θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων, αλλά θα είναι επικίνδυνες οι αντεπιθέσεις του Πανιώνιου.

Για το αν υπάρχει άγχος, καθώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο την νίκη στο Κυριακάτικο παιχνίδι για να ελπίζει για τα πλέι οφ:
Πάντα ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει. Ανεξάρτητα από την βαθμολογική του θέση και τα προηγούμενα αποτελέσματα. Σίγουρα είναι ένας λόγος παραπάνω, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Για τα εντός έδρας στραβοπατήματα και αν μπορεί να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:
Κάθε φορά λέμε ότι πρέπει να αλλάξουμε και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά μέσα στην έδρα μας... Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι θα αλλάξει κάτι.

Για τον Γιάννη Βονόρτα και τις πρώτες του ημέρες ως πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού:
Θεωρώ ότι είναι ένας προπονητής με φιλοδοξίες. Προσπαθεί να δουλέψει και δουλεύει σκληρά πάνω στο στυλ που θέλει να δώσει στην ομάδα. Πιστεύω θα βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά και την ομάδα ως σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: