Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ντάβελας: «Κανένα έγγραφο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο»


Ο γενικός γραμματέας της διοίκησης του Καυτανζογλείου και πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης, Απόστολος Ντάβελας μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να ζητήσει τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου, διαψεύδοντας πως έχει σταλεί έγγραφο από τον «Δικέφαλο» προς αυτό τον σκοπό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Ντάβελας στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

«Διαβάζω κι εγώ για το θέμα, αλλά δεν έχει έρθει τίποτα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κανένα έγγραφο προς τη διοίκηση του Καυτανζογλείου. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει έρθει τίποτα. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε και με τη Δόξα Δράμας είναι γνωστή. Εμείς ανταποκρινόμαστε σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, γίνεται αίτηση και συζητούμε με τις διοικήσεις των ΠΑΕ. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής είναι συνεπέστατη μέχρι στιγμής και έχουμε αγαστή συνεργασία».

Για το αν αποφασίζει η ΓΓΑ ή η διοίκηση του Καυτανζογλείου για το πού θα παραχωρηθεί το γήπεδο:

«Το κάθε στάδιο λειτουργεί αυτόνομα. Η ΓΓΑ είναι η προϊστάμενη αρχή, η εξαμελής διοίκηση του σταδίου όμως αποφασίζει. Συνήθως η παραχώρηση γίνεται για ένα χρόνο. Η διοίκηση του Καυτανζογλείου θα αποφασίσει, αλλά αυτή τη στιγμή είναι υποθετικό. Έχω εμπειρία στο ποδόσφαιρο και ξέρω ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Φυσικά να γίνει κάτι τέτοιο, είναι θέμα της Σούπερ Λιγκ να ορίσει τις ώρες των αγώνων όταν δύο ομάδες χρησιμοποιούν την ίδια έδρα».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου:

«Ο αγωνιστικός χώρος είχε ταλαιπωρηθεί όταν αγωνίζονταν και ο Ηρακλής και η Δόξα Δράμας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ενέσεις το καλοκαίρι, να το ανανεώσουμε. Δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε, έχει ταλαιπωρηθεί το χόρτο, υπάρχει μια βελτίωση τον τελευταίο καιρό, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είναι καλός ο χλοοτάπητας. Λόγω έλλειψης κονδυλίων προσπαθούμε με αυτές τις λύσεις να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Από τα ενοίκια και τις συνεργασίες προσπαθούμε να αντλήσουμε χρήματα για να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Το Καυτανζόγλειο είναι ένα κόσμημα για την πόλη. Υπήρξαν προχειροδουλειές το 2004 και προσπαθούμε με εμβόλιμες λύσεις να δώσουμε ανάσα στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και στο γήπεδο».

Τέλος, για το επίπεδο της διαιτησίας:

«Έχουμε τρεις διαιτητές φέτος από τη Θεσσαλονίκη, είναι οι Ζαχαριάδης, Λιαχούδης και Αμπάρκιολης και ο τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που έπαιξε τέταρτος στη Σούπερ Λιγκ. Κάνουμε και σχολή διαιτησίας που ξεκίνησε 13 Μαρτίου και θέλουμε να προσελκύσουμε νέους διαιτητές».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: