Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

H επιστολή των τεσσάρων απελθόντων μελών της διοίκησης!!

Mε κοινή τους επιστολή (που ανάγνωσε στον αέρα του Αθλητικού Metropolis ο Στάθιης Τσομίδης) τέσσερα μέλη της απελθούσας διοίκησης (Ψηφίδης, Τσομίδης, Παπαδόπουλος, Αβάνογλου) αναφέρονται στο θέμα της αποχώρησής τους. δηλώνοντας ότι φεύγουν με ψηλά το κεφάλι.

Αναλυτικά το περιεχόμενο:

«Τώρα που με νόμιμη απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, αποφασίστηκε η ανάθεση της ευθύνης της διοικήσεως της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σ? άλλους, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε προς όλη την οικογένεια (οπαδούς και φίλους) της ομάδας, ότι αποχωρούμε με ψηλά το κεφάλι και ήσυχη την συνείδηση μας.

Στους 4 μήνες που είχαμε την ευθύνη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είμασταν οι άνθρωποι που χωρίς να φιδόμεθα κούρασης και ατομικής προσπάθειας:

α) επιφέραμε την λειτουργία της ΠΑΕ στην νομιμότητα,

β) υποβάλλαμε την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του ΠτωΧ Κώδικα και εξασφαλίσαμε προσωρινή διαταγή για την ομάδα, που της επέτρεψε να αγωνίζεται μέχρι σήμερα,

γ) διαχειριστήκαμε όλες τις δικαστικές υποθέσεις της ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων, αλλά και των αθλητικών χωρίς να χάσει η ομάδα βαθμούς, ή να της επιβληθούν διοικητικά μέτρα,

δ) επιβάλαμε την χρηστή χρήση των οικονομικών της,

δ) πληρώσαμε, στο μέτρο του δυνατού, παίκτες, διοικητικούς υπαλλήλους, το Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Φορείς,

ε) και κυρίως επιδιώξαμε την ενδυνάμωση της αγαπημένης μας ομάδος.

Όσο και αν κάποιοι θέλουν να μηδενίσουν αυτήν την προσπάθεια μας, εμείς αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τον κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ στα μάτια.

Ελπίζαμε ότι θα παραδίδαμε και τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου ώστε να αποδειχθεί ποιος και πόσο ζημίωσε την ομάδα μας. Δυστυχώς δεν προλάβαμε, όχι με δική μας ευθύνη

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο λαό του ΑΡΗ, στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, στο διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ και στους Δικηγόρους που μας βοήθησαν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία για την σωτηρία της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: