Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Χάινς: «Ψυχή της ομάδας ο κόσμος»!

Την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του Ολυμπιακού -τραγουδώντας τ’ όνομά του στο τέλος του αγώνα με τη Χίμκι- ανταπέδωσε ο Κάιλ Χάινς.

Χάινς: «Ψυχή της ομάδας ο κόσμος»!
Με κολακευτικά λόγια για τη συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού μίλησε ο Κάιλ Χάινς. Μιλώντας στη NOVA μετά τη λήξη του αγώνα με τη Χίμκι (79-70), ο Αμερικανός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος αποθεώθηκε από την εξέδρα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας έναν αντίπαλο με ταλέντο, όμως για πρώτη φορά ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό το στοιχείο, σε συνδυασμό με τη δύναμη που βγάλαμε στην άμυνα, μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη», είπε αρχικά για το παιχνίδι ο Χάινς.

Ερωτώμενος, δε, για την Εφές (την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση) τόνισε ότι «πρόκειται για μια ομάδα επιπέδου final four, που έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να προχωρήσει» και τόνισε πως «εμείς θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι από σήμερα για να τον ξεπεράσουμε και να προκριθούμε».

Τα πιο θερμά λόγια του ωστόσο ο Χάινς τα κράτησε για τους φίλους του Ολυμπιακού. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για το γεγονός ότι η εξέδρα τραγούδησε τ’ όνομά του στο τέλος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς οι οπαδοί χάρηκαν για την επιτυχία τη σημερινή -αλλά και αυτή που έχουμε στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, οι φίλαθλοι είναι η ψυχή της ομάδας, γι’ αυτούς βρισκόμαστε εδώ. Τους ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και όλη την υπόλοιπη ομάδα για το ότι συνεχίζουμε στη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: