Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πέντε αγωνιστικές σε Κατίδη!

Ποινή πέντε αγωνιστικών, τη μικρότερη δυνατή που προβλεπόταν από τον κανονισμό, επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Γιώργο Κατίδη. Απαλλάχθηκε η ΑΕΚ από οποιαδήποτε ευθύνη.

Πέντε αγωνιστικές σε Κατίδη
Στα μαλακά έπεσε ο Γιώργος Κατίδης για τον φασιστικό χαιρετισμό που απηύθυνε μετά το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί της Βέροιας στις 16 Μαρτίου. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή πέντε αγωνιστικών, πρόστιμο 1.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες. Πρόκειται για τη μικρότερη δυνατή ποινή που προβλεπόταν από τον κανονισμό, ο οποίος έκανε λόγο για τιμωρία τουλάχιστον πέντε αγώνων.

Αντίθετα, η ΠΑΕ ΑΕΚ απαλλάχθηκε από οποιαδήποτε ευθύνη για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και δεν τιμωρήθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Σημειώνεται πως η ΕΠΟ είχε θέσει τον ποδοσφαιριστή εκτός Εθνικών ομάδων δια βίου, ενώ η «Ένωση» τον έχει αφήσει εκτός ομάδας τουλάχιστον μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Αναλυτικά, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση:

Με την υπ΄αριθμ. 142/04.04.2013 απόφασή της απαλλάσσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Γεώργιο Κατίδη, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επιβάλλει σ’ αυτόν ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών, απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ στις 16/3/2013).

Δεν υπάρχουν σχόλια: