Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Λόγια σταράτα από «Λύμπε»

Τέλος στη φημολογία περί ανάληψης του πόστου του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Νίκος Λυμπερόπουλος με γραπτή του δήλωση προς όλα τα μέσα.

Λόγια σταράτα από «Λύμπε»
Αφοσιωμένος στη νέα καριέρα που ακολουθεί ως μάνατζερ δηλώνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος βάζοντας τέλος-πριν καν αρχίσει-στη φημολογία περί ανάληψης πόστου τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Μεσσήνιος παλαίμαχος φορ, ωστόσο, δείχνει να μην κλείνει καμία πόρτα για το μέλλον.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του «Λύμπε» προς όλα τα μέσα:

«Επειδή τρέφω αληθινό σεβασμό προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν επιθυμώ το όνομά μου να σέρνεται μέσω σεναρίων επιστροφής μου σε οποιοδήποτε πόστο, δίχως να έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με παράγοντες της ομάδας, οφείλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

α. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τεχνικό διευθυντή, τον κ. Κώστα Ελευθεράκη, άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και δεν εποφθαλμιώ το πόστο που κατέχει.

β. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή, είναι κάποιες φορές ανώφελο να κάνεις σχέδια ή να απορρίπτεις επαγγελματικά ενδεχόμενα από τη στιγμή που οι ανατροπές είναι απρόβλεπτες. Γι αυτό και δεν είμαι σε θέση να προδικάσω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ή ποια πόρτα μπορεί να μου ανοίξει για να περάσω.

Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκομαι στην αφετηρία μίας νέας επαγγελματικής πορείας. Αποφάσισα να ακολουθήσω έναν δρόμο που μου αρέσει πολύ και είμαι 100% αφοσιωμένος στην επιλογή μου. Πιστεύω σε αυτό που κάνω, δουλεύω με πολύ μεράκι και είμαι πεπεισμένος ότι σε βάθος χρόνου θα πετύχω περισσότερες συνεργασίες που θα με καθιερώσουν στον χώρο.

γ. Έχω συνάψει συμφωνίες με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (ως εκπρόσωπός τους) οι οποίοι είναι λογικό να ανησυχούν διαβάζοντας ανυπόστατες φήμες στις οποίες επιθυμώ να μπει ένα τέλος. Και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι παραμένω αφοσιωμένος σε εκείνους και δεν προσβλέπω σε κάποια άλλη ενασχόληση.

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ευελπιστώ στο να μην δοθεί άλλη συνέχεια.

Νίκος Λυμπερόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: