Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Σάρας: «Μεγάλος ηγέτης ο Διαμαντίδης»

Ένας… Διαμαντίδης μπορεί να κάνει τη διαφορά σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και προσεχή αντίπαλο των «πράσινων» με την Μπαρτσελόνα στα play offs της Euroleague, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σάρας: «Μεγάλος ηγέτης ο Διαμαντίδης»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι βέβαιος πως αν η Μπαρτσελόνα παίξει σοβαρά και συγκεντρωμένα στην σειρά των προημιτελικών της Euroleague κόντρα στον ΠΑΟ θα πάρει την πρόκριση στο Final 4. Κρούει όμως παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως η ποιότητα και η ηγετική φυσιογνωμία του Δημήτρη Διαμαντίδη μπορεί να κάνει τη διαφορά για το «τριφύλλι».

«Λοιπόν, θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό στα play offs. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την σειρά, γιατί ξεκινά την επόμενη εβδομάδα και θα είναι δύσκολη. Έχουν έναν σπουδαίο παίκτη και μεγάλο ηγέτη, τον Διαμαντίδη και αυτό από μόνο του είναι πολύ», είπε ο Λιθουανός γκαρντ κι συνέχισε:

«Είναι αλήθεια ότι πρακτικά η υπόλοιπη ομάδα έχει αλλάξει, όμως παίζουν ολοένα και καλύτερα και έχουν νικήσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης –δύο φορές- αλλά και η Εφές Αναντολού. Αν κάνουμε τη δουλειά μας και συγκεντρωθούμε, θα επιτύχουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά στην σειρά, ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: