Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός και Μπάρτσα έχουν το πρόβλημα!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τις αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός και Μπάρτσα έχουν το πρόβλημα!
Κανονικά πρέπει να γράψουμε για τη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και το αβαντάζ έδρας που θα έχει κόντρα στην Εφές. Ναι, ήταν θρίαμβος. Πέταξε έξω τη Χίμκι και πήρε τη δεύτερη θέση μετά και την ήττα της Μακάμπι στη Βαρκελώνη. Ως εδώ, καλά. Τι γίνεται κόντρα στην Εφές;

Το αβαντάζ έδρας θεωρητικά είναι όπλο. Είναι και στην ουσία; Μάλλον όχι. Ο Ολυμπιακός φέτος ήταν πάντα καλύτερος όταν παίζει εκτός έδρας. Θα είχε λιγότερη πίεση αν δεν είχε το πλεονέκτημα. Θα πείτε, είσαι τρελός άνθρωπέ μου. Σκοτώθηκαν να πάρουν το αβάντζο όλη τη χρονιά και τώρα λες ότι κακώς το έκαναν; Χωράει πολύ συζήτηση. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει την πίεση για να περάσει στο φαϊναλ φορ.

Με την Εφές είναι φαβορί. Η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμη. Αν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί θα έχει αποτύχει αφού εκείνος έχει το πλεονέκτημα έδρας, Κακά τα ψέματα, αλλά έτσι γίνεται πάντα στην Ευρωλίγκα. Δεν γινόμαστε μάντεις κακώς ακόμη δεν τελείωσε το ματς με τη Χίμκι και δεν έχουν... βγει από τα αποδυτήρια οι «ερυθρόλευκοι». Βλέπουμε όμως την επόμενη μέρα. Ο Ολυμπιακός έχει το πρόβλημα, όχι ο Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟ παίζει κόντρα στη Μπάρτσα με μειονέκτημα. Κανείς δεν θα του πει τίποτα. Εχει όμως τύχη κόντρα στους Καταλανούς; Ναι. Χωρίς Μαϊκλ και λαβωμένο και τον Ναβάρο η σειρά έρχεται στα ίσια. Η Μπάρτσα όπως ο Ολυμπιακός έχουν το άγχος. Τι έχει να χάσει το «τριφύλλι»; Τίποτα. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο αβάντζο για την ομάδα του Πεδουλάκη. Τι κι αν δεν είναι ίδια ομάδα με αυτή του Ομπράντοβιτς. Ε, και;. Αλλαζουν τα πράγματα μα η φανέλα ίδια μένει. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι χαμένος από χέρι. Το αντίθετο!πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: