Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Τσομίδης στο Metropolis: «Κανένα μέλος της ΚΜΑ δεν υποστήριξε τις θέσεις μας»

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και νομικός που ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα του άρθρου 99, Στάθης Τσομίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» διαβάζοντας την επιστολή παραίτησης του ιδίου και τριών ακόμη μελών (Γιάννη Ψηφίδη, Τάσου Αβάνογλου και Λάζαρου Παπαδόπουλου) της απελθούσας διοίκησης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους λόγους που η διοίκηση Ψηφίδη δεν… πάλεψε την παραμονή της όπως αρχικά είχε αναφέρει:

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Αθλητικό Metropolis:

«Δε βρέθηκε ούτε ένας μέλος της ΚΜΑ που να είναι τακτοποιημένο οικονομικά και που να ήθελε να αντιπαρατεθεί απέναντι σε αυτή την κίνηση. Από τη πρώτη στιγμή εμείς δηλώσαμε ότι δεν είμαστε καρεκλοκένταυροι, δεν θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε διχαστική αντίληψη. Μας ανέθεσε ένα καθήκον και πιστεύουμε ότι το κάναμε καλά. Όταν έπαψαν να μας στηρίζουν πλέον, όσοι μας ανέθεσαν την εντολή, τότε δεν είχαμε κανένα λόγο να μείνουμε».

Στο ερώτημα για το αν θα συνεχίσουν να χειρίζονται την υπόθεση του άρθρου 99:

«Με κοινή μας δήλωση οι τρεις δικηγόροι, ο κ. Αργυριάδης, ο Κ Χριστοφορίδης κι εγώ παραδώσαμε στον κ. Ψηφίδη τον φάκελο της υπόθεσης του 99. Αν η νέα διοίκηση αποφασίσει ότι θα χειριστεί την υπόθεση άλλο τιμ συναδέλφων, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είμαστε υποχρεωμένοι και λόγω της επαγγελματικής μας ιδιότητας να παραδώσουμε το φάκελο, το κάναμε, και όταν θα βρεθούν οι δύο νέοι πρόεδροι θα αποφασιστεί αν θα το χειριστούμε εμείς το θέμα». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: