Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Πώς να χάσει με τέτοιον Παπανικολάου; (video)

Μέχρι και την Ευρωλίγκα άφησε… άφωνη ο Κώστας Παπανικολάου με την εμφάνιση που έκανε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι.

Πώς να χάσει με τέτοιον Παπανικολάου; (video)
Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στη Χίμκι, καθώς με τους 21 πόντους που σημείωσε, έχοντας 6/6 τρίποντα, συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη (79-70) του Ολυμπιακού. Έτσι, η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα βίντεο με τα «κατορθώματα» του «Παπ» στην αναμέτρηση με τη ρωσική ομάδα.

Και για να… μιλήσουν λίγο οι αριθμοί, ο Κώστας Παπανικολάου σε 31:50’’ λεπτά συμμετοχής είχε 21 πόντους (1/1 1π., 1/3 2π., 6/6 3π.), 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Νιώθουμε πολύ ωραία με τη συμμετοχή στα play offs, ήταν ο στόχος μας τη φετινή σεζόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη. Όλα είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Αυτό που μετράει είναι τι θα έχει κάνει η ομάδα στο τέλος της σεζόν και γι’ αυτό δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Απολαύστε τον Κώστα Παπανικολάου:



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: