Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Πάμε για την πρόκριση με Μπαρτσελόνα»

Ακόμα και οι ηττές πολλές φορές είναι… βοηθητικές, όπως τόνισε ο Μάικ Μπράμος που έδωσε το σύνθημα για καλές εμφανίσεις και πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

«Πάμε για την πρόκριση με Μπαρτσελόνα»
Τα λάθη στην άμυνα στο τέλος κόστισαν την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τον MVP του τριφυλλιού, Μάικ Μπράμος.

Ο ομογενής γκαρντ ξεκαθάρισε πως ακόμα και οι ήττες από δυνατούς αντιπάλους δίνουν αυτοπεποίθηση, ενώ ανέφερε πως οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους 5 ημέρες προκειμένου να βελτιώσουν ό,τι μπορούν και να προσπαθήσουν για την πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές, κάναμεσίγουρα κάποια λάθη στην άμυνα προς το τέλος, όμως προσπαθήσαμε πολύ. Έχουμε την προοπτική να εμφανιστούμε καλύτεροι στην συνέχεια κόντρα στην Μπαρτσελόνα και να προσπαθήσουμε για την πρόκριση στα προημιτελικά».

Για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα: «Κάθε ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση ακόμη και με ήττα. Έχουμε 4-5 ημέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τους Καλατανούς».

Για την προσωπική του απόδοση: «Αισθανόμουν πολύκαλά, γι’αυτό και πήρα κάποια παραπάνω σουτ ταοποία μου βγήκαν. Βέβαια, θα μετρούσε περισσότερο αν παίρναμε και την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: